Süper Lig: 31. Hafta Öncesi

Bu sene bir hafta önceden başlatıldı bütün maçların aynı saatte oynatılması uygulaması. 6 maçın yayınlanması bir yandan güzel olsa da bütün maçları 90 dakikaya sığdırmak bana anlamsız geliyor. Küme düşme hattı maçlarının aynı anda oynatılması ve yayınlanması kabul edilebilir ama en azından Beşiktaş-Ankaraspor maçı farklı bir saatte olabilirdi. Beşiktaş ve Sivasspor bunca zamandır farklı saatte oynuyordu zaten, bu hafta mı aklınız başınıza geldi? Ayrıca haftanın en önemli maçlarından biri olan Bursaspor-Konyaspor maçının dışarda kalması akıl alır iş değil. Hem UEFA mücadelesini hem küme düşme hattını ilgilendiriyor, bir maçın yayınlanması için daha fazla ne sebep olabilir?

Öncelikli olarak ilgilendiğimiz maç her şeye rağmen Galatasaray-Ankaragücü maçı elbette. Arda Turan 3 maç aradan sonra Kayseri'de* sahalara dönüyor. Bu arada basın tarafından sistematik biçimde saldırıya uğradı Arda, en son havaalanındaki olayın servis ediliş şeklini görünce lanet edesi geliyor insanın bu medyaya. Arda da bu maça oldukça bilenmiş, kendini savunabileceği tek alanın saha içi olduğunu biliyor ve bugün beklentilerin üstünde bir oyun ortaya koyacaktır, en azından motivasyonunun üst düzey olduğunu söyleyebiliriz. Ümit Karan ve Hasan Şaş'ın kadroya alınmaması çok konuşuldu ama doğrusu buydu zaten, siz şu Ümit ve Hasan'ı bırakın ilk 11'e 18'e almak abeste iştigaldi zaten. Bülent hocamızın bütün kredisini futboldan uzaklaşmış, eski tüfeklere harcamış olmasına üzülüyorum ama kendi kararıydı bu ve sorumluluğunu alacaktır sezon sonunda. Schuster haberleri de gittikçe ciddileşmekte, bakalım. (*Maç Kayseri'deydi)

İlk 11'ler henüz açıklanmadı ama Kayseeri'ye götürülen takım kadrosu aşağıda. Maçları uydu çeşidine göre hangi kanallarda izleyebileceğiniz ise Lig TV'nin sitesinden duyuruldu. Görmeyenler için onu da eklemiş olalım.
Aykut Erçetin, Emre Güngör, Barış Özbek, Cassio Lincoln, Mehmet Topal, Milan Baros, Yaser Yıldız, Ayhan Akman, Harry Kewell, Shabani Nonda, Emre Aşık, Hakan Balta, Serkan Kurtuluş, Morgan De Sanctis, Semih Kaya, Sabri Sarıoğlu, Arda Turan, Volkan Yaman.
DIGITURK ÜYELERİ
Bu üyelerimiz maçları şu kanallardan izleyecek:
Sivasspor–İBB: Lig TV (77 ve 377 HD)
Ankaraspor–Beşiktaş: Spormax (78 ve 378 HD)
Fenerbahçe–Denizlispor: Salon 1 (201)
Galatasaray–Ankaragücü: Salon 2 (202)
Kocaelispor–Trabzonspor: Salon 3 (203)
Gençlerbirliği–Hacettepe: Kanal 204


TURKSAT
Türksat üzerinde Modüllü dijital uydu alıcısı ile LİG TV izleyen üyelerimiz maçları şu kanallardan izleyecek:
Sivasspor–İBB: Lig TV
Ankaraspor–Beşiktaş: Spormax
Fenerbahçe–Denizlispor: İZTV
Galatasaray–Ankaragücü: DİGİ
Kocaelispor–Trabzonspor: Actionmax
Gençlerbirliği–Hacettepe: JOJO

EUTELSAT
Eutelsat üzerinden modüllü dijital uydu alıcısı ile LIG TV izleyen üyelerimiz maçları şu kanallardan izleyecek:
Sivasspor–İBB: Lig TV
Ankaraspor–Beşiktaş: Spormax
Fenerbahçe–Denizlispor: Salon 1
Galatasaray–Ankaragücü: Salon 2
Kocaelispor–Trabzonspor: Salon 3
Gençlerbirliği–Hacettepe: Kanal 204

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Uğur maç Kayseri'de yanlış hatırlamıyorsam.

Taylan Özgür Topçuoğlu dedi ki...

abi maçla ilgili kısa bir şey

Mal Hakem!!!!

Hayır, sabredemedim. Kusruma bakmayın. Su an oynanan Galatasaray-Ankaragücü maçının hakemi Suat Arslanboğa hakemmi belli değil. Şu ana kadar yaptığı hatalar:

1- Ankaragücü kalecisi Serkan topu ceza sahası dışında eliyle tuttu. Hakem devam dedi oysaki Arda'da Serkan'ın yanındaydı ve topu alıp gole gidebilirdi. Serkan'ı oyundan atıp çift vuruş vermesi gerekirdi yapmadı.

2- Bir pozisyonda kornerden dönen top Galatasaray'da kaldı. O sırada Baros hakeme itiraz etti. Hakemde aşırı itirazdan oyunu durduru sarı kartı gösterdi ve faul verdi!!! E hani top Galatasaray'da kalmıştı? Ney faul oldu?

3- Galatasaray'da De Sanctis ve Emre'ler anlaşamadılar. Serbest vuruşu kimin kullanacağını seçemediler. En başta De Sanctis'e bıraktılar. Sonra Aşık Emre, Güngör'e atmak istedi vazgeçti. Tekrar De Sanctis'e bıraktı. Daha sonra hakem geldi ve zaman geçirdiği sebebiyle Emre Aşık'a sarı kart gösterdi. Neden o? Seçilmiş kişi mi? madem ona gösterdin niye diğerlerine göstermedin?

4- Dk 43:08'de Serkan Kurtuluş'un yaptığı müdahalede ayaklarının ikiside yer hizasında olup, topu almasına rağmen. Serbest vuruş verdi. Töbe töbe, bunu bi kaç kez daha yaptı. Hakem kardeşim hiç mi Avrupa'daki hatta Avrupa'yı geçtim, Türkiye'deki maçları seyretmiyorsun? Bırak bu hakemliği allahını seversen...

Şimdiye kadar bunlar gibi çok feci hatalar yaptı. Devamını da getirirse eklerim..



http://yetenekavcisi.blogspot.com/2009/05/mal-hakem.html

pclion dedi ki...

Taylan, Galatasaray maçı izleyeceğim dedim ama dayanamadım, diğerlerini izliyorum ben. :) Bir tek kalecinin dışarda tuttuğunu gördüm, skandal cidden...

Taylan Özgür Topçuoğlu dedi ki...

abi keşke baştan sona izleseymişsin süper bir maçtı valla :D bülent korkmaz'ı değil ama oyuncuların çabalarını takdir ettim bülent korkmaz demiştir ki"paslı oynayın,pres yapın" bitti gitti :D lincoln özellikle süperdi arda da öyle baros bugün uyumsuz ve huysuzdu :D

Related Posts with Thumbnails