Süper Lige Son Bilet

Bank Asya 1.Lig play-offları bugün saat 16.00da iki maçla başlıyor, iki İzmir temsilcisi Boluspor ve Kasımpaşa ile final için kozlarını paylaşacak. İzmir takımları Süper Ligde olmalı önermesi artık kabak tadı verme yolunda hızla ilerlese de temelinde hala tutarlı bir dilek ve ben de bir İzmir takımını Süper Ligde görmek isteyenlerdenim açıkçası. Karşıyaka ve Altay ın taraftarları kadar İzmirde yaşayan İstanbul kulübü taraftarlarını da sevindirecek bu gelişme, benim isteğimin asıl sebebi bu.

Takımlara baktığımda kadrosu en kaliteli ve Süper Lige hazır gözüken ekibinin Kasımpaşa olduğunu söylemek zor değil. Tekrar dönseler belli bölgelere yapılacak takviyelerle Süper Ligde kalacak bir takım izlenimi veriyorlar, stadyumdan izlediğim ve Kasımpaşa nın mağlup olduğu Ordu maçında bile bana bu havayı vermişlerdi ki Kasımpaşa nın formsuzluğun dibine vurduğu döneme denk geliyor o maç. Diyarbakırspor un o kısıtlı kadrosuyla Kasımpaşa nın üstünde yer alıp Süper Lige yükselmesi gerçekten bir futbol mucizesidir benim gözümde

Bank Asya play-offları kadro kalitesine pek bakmaz yalnız, hatta favorilerin finale dahi yükselemediğini gördük geçtiğimiz sene. Boluspor da play-offların sürpriz takımı olmuştu geçen sene, bu sezon yine Süper Lig mücadelesi verecek ekipler arasındalar. Karşıyaka yla eşleştiler ve açıkçası Karşıyaka oldukça formsuzdu play-offlara gelene kadar. Maça yansıyacak mı, bunu göreceğiz.

Altay ve Karşıyaka da takip ettiğim bazı oyuncular var, onları izlemek istiyordum aslında ama sanırım kaçıracağım bugünkü maçları okul sebebiyle. İzleyenlerden özellikle Musa Çağıran ve Ferhat Kiraz la ilgili yorumlarını bekliyorum. Final maçının hem Ankara da hem de Pazar günü oynanacak olması apayrı bir fiyasko, onu maç gününe bırakalım. En azından saatinin 18.00 e alınacağı beklentisi var, o da olmazsa federasyona baya sağlam giydireceğiz anlaşılan.

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

5 yorum:

omega dedi ki...

Musa hakkında yorum yapamayacağım ama Ferhat izlediğim kadarıyla iyiydi.Maç zaten yüksek tempoda değildi, Karşıyaka'nın atak organizasyonlarının genelinde Ferhat vardı.Soldan iyi geldiği zamanlar oldu.
Üzülme dün akşamki maçları izleyemedim diye.Çok da matah değilllerdi.Bu akşam rahat rahat izlersin :))

RaRe dedi ki...

Musa Çağıran değil , Ahmet Çağıran var bizim takımda...

Ferhat'ı zaten herkes biliyordur , Cavcav'dan kiraladık sene başında...Süper yetenekli bir topçudur , gününde olduğu zaman durduramazsınız...Dün de çok iyi top oynadı...3-4 sene sonra süper ligin iyi kanat adamlarından biri olur..En azından Okan Koç gibi silnmeyecektir...

Ahmet Çağıran takımımızın kaptanlarından , hem sağ bek hem de stoper oynayabilen , yetenekli ve fiziği düzgün bir topçudur...Toraman üzerinden örnek verirsek , Toraman'dan daha teknik olduğu bir gerçek... =)

pclion dedi ki...

RaRe hocam,

Bahsettiğim Musa Çağıran Altay'ın 92 doğumlu oyuncusu, Ahmet'ten bahsetmiyordum. TFF kayıtlarına şurdan bakabilirsin. Play-off maçında oynatmamışlar gerçi.

http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=30&kisiID=876145

apaç dedi ki...

musa oynamadı. oynayamazdı zaten.

ferhat'ın da kendisi iyi, çevresi kötüydü.

maçın adamı ise, pek çok ksk maçında olduğu gibi gene taha'ydı.

nasıl fenerbahçe paf çıkışlıysa artık?

apaç dedi ki...

bir de hiç play off havası yoktu.

seyirci, stad ve daha olmayan birçok şey..

herhangi bir sadettin saran cup'tan farksızdı.

bank asya jingle ından özür diliyorum.

söylemeden geçemezdim.

Related Posts with Thumbnails