Real Madrid 2-6 Barcelona || Bu Kadarı da Fazla!

Açık söyleyeyim, maç öncesinde beklentim bir Real Madrid galibiyetiyle son haftalarını ilgiyle takip edeceğimiz bir çekişme görmekti ama Barcelona gerçekten inanılmaz bir takım olduğunu gösterdi bu akşam. Bana düşen ise önlerinde saygıyla eğilmek olur en fazla.

Pratikte bir takım bundan daha ileri gidemez herhalde pas trafiğinde, bütün sınırları yıkmış vaziyetteler. Real Madrid gibi Avrupanın rahatlıkla en iyi 10 takımı arasında gösterebileceğimiz takımını pasif ve iş yapamaz hale soktular. Benden önce borges harika özetlemiş zaten, ben bu akşamın faturasını Madridli futbolculara ya da teknik heyete kesemem zira belki de tarihin en iyi futbol takımıyla karşı karşıyayız. Bernabeu'da Real Madrid'e 10 atacaklardı utanmasalar, bundan ötesi var mı?

Real Madrid dışında şampiyonluk umutları sönen bir dev daha vardı bugün, o da Lyon'du. Deplasmanda Valenciennes'e 2-0 yenilerek şampiyonluğu, belki de şampiyonlar ligini rakiplerinin insafına bıraktılar. Toulouse da Marsilya'dan bir puan aldı, Lyon'la aralarındaki fark 3 puan. Marsilya harika bir maç çıkarmasına rağmen Toulouse'dan sadece 1 puan alabildiler, eğer Bordeaux yarın galibiyet çıkarırsa zirvede puanlar eşitlenecek. Marsilya-Lyon maçı her şeye rağmen güzel geçeceğe benziyor Fransa Liginde...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

3 yorum:

cingibi dedi ki...

Barça realin derisini 100dü diyorum yarınki gazete başlığı olarak

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Barça'mız adını bu blogada taşıdı ya gerisi yalan! :)

Acılı ezme Madrid!

Gala's dedi ki...

gazetelerimizin bu maçla ilgileneceğine inanmıyorum. onalr daha çok kavga dövüş peşindeler.

Related Posts with Thumbnails