Ali Okancı İddiaları Yalanladı!

İlk maçta iki kez öne geçmesine rağmen aldığı üç farklı mağlubiyetle tur şansını mucizelere bırakan Blog İdman Yurdu'nda teknik heyetin kadroda değişiklik yapacağı bildirildi, olduruldu ve ayrıca sızan bilgiler arasında. Teknik sorumlu Bülent Timurlenk, Umut Ocakbaşında yaptığı toplantıda sorunun tamamen dizilişten ve forvetin son vuruşlardaki yetersizliğinden olduğunu belirtip Ali Okancı'nın süresiz kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Ayrıca ikilinin göz göze gelmemek adına masanın ayrı uçlarına oturdukları gözlerden kaçmadı.

3-1-1 düzeniyle 46 Hürriyet karşısında hücum aksiyonlarının eksik kaldığını belirten Bülent Timurlenk dünya futboluna yepyeni bir sistem kazandıracağını sözlerine ekledi. Defansif ve korkak oyun oynatmayacağını üstüne basa basa vurgulayan Bülent Timurlenk "46 Hürriyet daha çok istedi." demeyi de ihmal etmedi.

Ayrıca pclion'un da taktik gereği maça yedek başlayacağını açıklayan Bülent hoca Ali Ece ve Varol Döken'i sahaya sürmeyi planlıyor. Taraftarlara da sitemde bulunan Bülent Timurlenk "4 tane taraftar mı olur arkadaş, bu akşam çift haneli rakamlara çıkamazsak blogu kapatıp Bodrum'a yerleşiyorum" tehdidini savurdu. Ayrıca maçın hakemine de akıllı olması gerektiğini ekleyerek soru almadan basın toplantısını tamamladı.

Saat 18.20'deki maçın ilk 6'sı şöyle; Salih, Ömer, Atahan, Varol, Tuncay ve Ali Ece.

Kaynak: Sağlam

***

Ali Okancı kadro dışı kaldığı iddialarına resmi sitesinden yanıt verdi.

Bugün çeşitli medya kuruluşlarında “Ali Okancı kadro dışı!” başlığı altında yayınlanan haberde yaşandığı iddia edilen olaylar gerçeği yansıtmamaktadır.

Öncelikle şunun bilinmesini isterim ki Ali Okancı hiçbir zaman formadan kaçmamış ve kanının son damlasına kadar sahada mücadelesini vermiştir. Bu ve bunun gibi haberlerle son bir ay boyunca maksatlı olarak şahsıma yönelik adımı ve Blog İdman Yurdu’nu yıpratma amaçlı yazılanlarla Ali Okancı’yı kamu önünde mahkum etmeye ve yargısız infaza yönelenler amaçlarına ulaşamayacaklardır.

Hiçbir zaman unutulmasın ki başta ailem, Blog İdman Yurdu camiası ve her zaman arkamda olduğunu bildiğim ve de hissettiğim büyük BİY taraftarının desteği ile beni yıkmaya çalışanların hedefine varamayacaklarını belirtirken; dimdik ayakta formam için mücadele edeceğimden ve hakkımda yapılan tüm spekülasyonlara bugün olduğu gibi sahada futbolumla yanıt vereceğimden kimsenin kuşkusu olmasın.

Beni kaybetmeye yönelik çaba gösterenlere aslında benim her geçen gün olgunlaşmama bulundukları katkıdan dolayı teşekkür ederim.


Saygılarımla,
Ali Okancı
Blog İdman Yurdu Profesyonel Futbol Takımı Oyuncusu

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

11 yorum:

Consigliere dedi ki...

ahah :)

Fatih Terim misali bence 2-2-2 oynatsın Bülent abi.

scapula dedi ki...

İyi oldu iyi. Ali Okancı'nın da kadro dışı kalmasıyla tam bir kolej takımı havasına büründük.

Fatih Terim'in 2-2-2-2-2 takdiği varsa, Bülent Timurlenk'in de 1-1-1-1-1 taktiği var. Takımın maçlarını izlemiyor, beni de liberoya koydu ama olsun, büyük hoca.

bilog dedi ki...

Son dakkada vakit geçirmek için oyuna gireceksen tepki göster, "Girmiyorum!" de :)

Bu "Bülent"'lerden korkulur :P

Mucoid dedi ki...

takım adına hayırlı olur inş.. :)

Adsız dedi ki...

Siz harbiden kendinizi çok önemli insanlar zannediyosunuz.

Sencer Yücel dedi ki...

Bülent Hoca "Ders almam ders veririm" demezse bir önerim olacak. Koysun sol kanada 5 oyuncu, beklemedikleri yerden vursun rakibi.

Başarılar...

PENNEARABIATA dedi ki...

Beni bu takımda görmek istemeyenlere selamlarımı iletir, olayların gerçek yüzünü aktarmayı bir borç bilirim :))))

http://pennearabiata.blogspot.com/2009/05/teknik-direktorsuz-blog-idman-yurdumuz.html

Teller Arkasindan Mac Izleyenler dedi ki...

Sevgili Adsız,
İroniyi anlamayan nesle aşina değil bu network :)

bilog dedi ki...

Formaları çok beğendim bu arada. Bunu da söylemiş olalım. Forma tasarımının, reklamının bir hikayesi var mı? Ben kaçırdım mı ya da siz yazdınız mı? :)

omer26 dedi ki...

birdüzinegol.blogspot.com :):):)

varol döken dedi ki...

@bilog
forma tasarımı flying dutchman blogundan tunchay'a ait, formaların rengi BİY kurumsal renkleriyle uyumlu olsun diye seçildi, aslında yapılmış bir arma vardı ama vakit ve nakit kaybı olacaktı, direkt isim bastık... formalar bu işleri yapan bir yere ısmarlandı tasarımı yapıldıktan sonra, ellerindeki hazır formalar vardı, onlara bastılar... reklama gelince, bloglarda daha önce adı defalarca geçmiş başımın belası ortağı olduğum tavukçuzade'de sponsorluk parasını vererek formaya reklam verdi...

maçtan sonra galibiyet primi de verecekti ama bu takım daha çokkkk aç kalır:)

Related Posts with Thumbnails