Hacettepe 2-0 Galatasaray || Volkan, Hasan, Karan, Let's Go!!

Öncelikle yazıyı geciktirdiğim için kusura bakmayın, hem maçın stresi hem de internet bağlantım pek müsade etmedi yazı yazmama. Hoş, aslında çok da yazasım yok açık söylemek gerekirse ama böyle kırılma maçlarında duygusal davranıp işi yarına bırakınca saha içi tamamen uçup gidiyor yazıdan, tamamen siteme ve hayal kırıklığına dökülüyor yazı. Tüm bu rezalete rağmen yapmayacağım bunu, yine, yeniden futbol konuşmaya çalışacağız burda, her zaman olduğu gibi.

İlk başta tespit etmemiz gereken nokta şu, bu Galatasaray şu ana kadar izlediğim en sabit, en statik takım. Ne pası atan, ne alan hareket ediyor, hatta takımda hareket edebilen oyuncu sayısı ikiyi üçü geçmedi maç boyu. Bunların en önde geleni Barış Özbek. Bütün eleştirilerimden muaftır bu akşam Barış, elinden gelenin hepsini veren, takım arkadaşları futbol oynamak istemese de bir şeyler yapmaya çalışan oyuncuların en başında geliyordu.

İkincisi Ortadoğu krizinin baş mimarı, 11 Eylül olaylarının çıkış sebebi, Ergenekon örgütü lideri Cassio Lincoln. Medyanın tamamı yerden yere vuracak, ki vuruyor da, ona şüphe yok ancak beni asıl üzen Galatasaray taraftarının durumu. Bu adam 4 (yazıyla dört) net gol pası vermişken Baros, Kewell ve Yaser'in bozuk para gibi pozisyonları harcaması yüzünden yine günah keçisi oldu Lincoln ve taraftar da buna prim tanıyor. Hoş, yönetimi, başkanı ne yapıyor ki taraftardan aksi bir duruş bekliyoruz. Bizim gibi kendisi çalan, kendisi oynayan insanlar elinden geldiğince onu savunmaya çalışırken yarın sokakta, işte yine Lincoln'den adam olmaz muhabbeti dönecek. Alex ise Lincoln'ün yaptığından çok da farklı bir şey yapmadan, pozitif imajının getirisiyle Hagi'yle kıyaslanmaya devam edecek. Burdaki problemi bir tek ben mi görüyorum acaba?

Durarak oynamak demiştik, buna yeni bir boyut kattı takım bu akşam. Özellikle Sabri Sarıoğlu cidden bir resital sundu bizlere. Topla beraber attığı adım sayısı çift hanelerde mi, ciddi ciddi tartışılabilir bir konu. Maç boyunca attığı tek depar sanırım ıslıklanmamak için yedek kulübesine doğru attığı depardı. Volkan Yaman'a artık söyleyecek tek sözüm yok, bundan sonra da blogda adını anmak istemiyorum mümkün olduğunca, o yüzden es geçeceğim onu. Ne demiştik ilk paragrafta, futbol konuşmak istiyoruz. Öyleyse üzerine konuşmamıza pek gerek olmayan bir isim Volkan.

Bülent Korkmaz adına üzüldüm bugün, cidden üzüldüm. Ne hayallerle geldin bu kulübe henüz birkaç ay önce ama senin gibi taraftarın gözünde kredisi bol bir adam bile kendini ıslıklattırdı ya, ona üzülüyorum hocam. Böyle olmamalıydı, 'Büyük Kaptan' bu kadar kolay harcanmamalıydı ama bunda en büyük pay sahibi yine kendisi oldu. Belki de en masum demecinde aramak gerek sorunu. Hacettepe daha çok istediği için kazanmadı Bülent hocam, istemek yeterli değildir futbol oynamak için. Daha fazla üzme seni sevenleri yoksa içimizde senin o muhteşem kariyerini çoktan unutmuş olanlarımız sana hiç de haketmediğin tepkiler verebilirler. Bahsettiğim şeyin "Bülent İstifa!"dan daha öte şeyler olduğunu anlamışsınızdır...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

35 yorum:

fethi dedi ki...

yazık
çok yazık
bu takımın kurtarıcısı hasan şaş,umit karansa daha da yazık

neco dedi ki...

sabri, mehmet güven de gidebilir..onlara verilen şans oğuz'a cafercan' özgürcan'a verilse bence çok daha yararlı olurlardı..artık hayırlısı olsn bundan sonra..

Adsız dedi ki...

Futbolcular berbat olabilir ama bir şey demek lazım.Bilerek yapıyor bunun başka açıklaması o-la-maz.Ayhan neden yok pek takip edemedim sakat mı değildir kesinlikle neden almadı ona mı taktı kafayı.Ayhansız orta saha nolur.Yaserle başladı hadi ümit kötü bunu kabul edelim.Ve geldik dakika 55 lere Maç 0-0 çıkan oyuncu yaser giren kim biliyo musunuz.Volkan yaman buna herkes güler.Giremez volkan falan.Forveti çıkarıyorsan berbatda olsa Ümit girer girmiyor mu o zaman gerekirse en kötü aydın girer.Sonra noldu gol yedik.Gol yer yemez kim girer isterse 5 senede sıfır gol atsın yedekte kim hücumcuysa o girer Ümit karan ama girmiyor.Dakikalar ilerliyor kötü dönemde sürekli oynattığı ümiti hala almıyor.77 dk da çift forvete dönüyoruz böyle saçmalık olmaz.Çıkan oyuncu sabri orta yapar şut çeker defansta kontrayı engeller kondisyonu hepsinden iyidir.Ya kötü oynarsın farketmez çıkacak adam o olamaz.
Ya başka bir açıklaması yok bilerek yapmıyorsa neden yapsın bu kadar saçmaça şeyleri.Yapmaz ya Fbli birini getir rezil olurum diye bu değişiklikleri yapmaz.
Ne demek istifa demiycez rıdvan dilmen.Bugün istifa etmiyorsa yazıklar olsun.Futbolculuğunda alkışladık tamam bitti.Ne demek istifa demiyoruz.Yaptığı 5 değil 10 değil bu ne(+)

siriusjames dedi ki...

O kadar emindim ki böyle olacağına, maçı izlemedim bile. Son 3-4 maçı izlemedim aslında...

Jordi Metal dedi ki...

@ neco

gel bak burda ne yazıyor :D

http://hakanbaysal.blogspot.com/2009/05/ankarann-tasna-gozlerimin-yasna-bak.html

Adsız dedi ki...

İlk gol volkan yaman ikinci gol hasanın yüzünden sonrada suç bülentte değilmi.Ben mi yaptım bu değişiklikleri.Bu arada hakeme de değinmek lazım barışa atılan tekmeye nasıl kırmızı kart vermedi anlayamadım hala

father vic dedi ki...

bülent takımın başında kalırsa seneye galatasarayın kampına gidicem..beni de oynatsınlar..sakatlandım bağlarım koptu bnm de hasan şaş gibi ama fizik durumum daha iyi şu an..2 aya da başlıorm idmanlara..kendimi toparlarım herhalde sezon başına kadar..keşke okul işlerine bulaşmasaydım da küçükten beri şimdi amatörde oynamazdım..ya bu nedir bana da kafayı yedirtti bu bülent en sonunda..şu alpaslan nie yedek sürekli..volkan yaman oynuyor her maç..semih koşarken 20 metre boyunca arkasına dönüp adamı önünden alması için volkanı uyarıyo bu adam hala jog peşinde..hasan şaşa geline herhalde bülentle iddaya girip okey e oturuolar..bu da haftaiçi okey vurup formayı kapıo..formayı almasının başka bi açıklaması yok..saha performansından çok okey performansı etkili galiba..ne volkana ne hasana kızılabilir..hiç bi suçları yok..suç onları takıma alanda..muhtemelen hasana skibbe gidince menejer oyunculuğa getirselerdi kendini oyuna almazdı..

Adsız dedi ki...

Len alex 90 dakika hiçbir şey yapmasın 2 gollük pası versin işte büyük oyuncu bu alex bunun için önemli diyen rıdvan.Bugün 2 tane yüzde yüzlük gol pası veren Lıncolne demediğini yine bırakmadı.Bir o mu kötü kör müsün rıdvan her maç aynısın be acaba ne takıntısı var.Bülente istifa denmeyecekmiş.Hagi gelsin bu kadar aptallık yapsın ona bile derim.Ya 9-10 maçta 30dan aşağı hatasını bulun ben bir şey bilmiyorum.Abartısız liseyi bitiren birini getirin fanatik Gsli olsun bu kadar kötü yönetemez.Her şeyi yanlış.Koca 10 maçta,30 oyuncu değişikliği yaptı 28 i yanlış o zaman bu adam istifaya da çağrılır küfürü de yer.Hatta defol bile denir.(+)

Adsız dedi ki...

Bülent Hoca oyuncuları her maç 3 er farklı pozisyonda oynatarak ne elde etmeyi düşünüyor acaba ?

Eddie dedi ki...

Umit Karan
Hasan Sas
Volkan Yaman
Yaser Yildiz
Morgan De Sanctis
Orkun Usak
Emre Asik
Shabani Nonda
Cassio Lincoln

VE!!
Bülent Korkamaz, Galatasaraya Eski oyuncu lazim degil, bize tilki gibi antrenör lazim!
ABDULLAH AVCI!

Adsız dedi ki...

Bazilari Lincoln'un bu mactaki performansini begenmemis. 3-4 golluk arapasi, kalecinin kurtardigi bir frikik ve genel anlamda iyi oyun. Daha ne yapmasi lazim?

Adsız dedi ki...

http://www.gsmport.net/gp/images/haberler/futbol/2005-2006/gs_sampiyon/resimler/gerets_hasan.jpg

Şu resme bakın.İçimizden dediğimiz ruhu getirecek dediğimiz bülent korkmazın bu kadar candan sarılacağını hayal edebilir misiniz ben hiç edemiyorum.Oyuncuları soğutmaktan başka ne yaptı merak ediyorum
Mondragon Cihan-Song-Tomas-Orhan-Hasan-Saıdo-İliç-Ayhan(Heinze-Altan)-Ümit(Necati-H.kabze)-Kral bu kadro 83 aldı be(+)

Jordi Metal dedi ki...

Uğur ne yazıymış be bitmedi 2 saatte :D Sen gazeteci olsan maç yazısını 2 gün sonraki gazeteye yetişrirsin anca :D

Şaka bir yana keyifle bekliyorum yazını.

Kapali Ust dedi ki...

Kafayı toparlamak kolay değil bu akşam Uğur.. En iyisi uyumak, mümkünse 48 saat uyanmamak.. Belki uyanınca bir bakarız bu yaşadıklarımız sadece bir kabustur.. UEFA kupasında final oynarız düşüncesindeyken seneye Edirne dışında resmi maç sezon oynayamayacak duruma geldik.. Yazıklar olsun.. Adresi sadece teknik direktör ve bir kaç futbolcu olarak belirlersek yine hata yaparız, unutmayalım ki bu yaşadıklarımızı bu sene ikinci kere yaşıyoruz.. Transferde tez yazan, her sene sezon ortası göndermek üzere hoca adayı seçen ve kendini futbol a.ş genel müdürü olarak tanımlayan zat-ı muhterem ve şürekasını bu klüpten defedebilirsek gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.. Taraftarın huzuru bu adresten geçiyor..

Genel Sekreter Vak dedi ki...

-

Umit Karan
Hasan Sas
Volkan Yaman
Morgan De Sanctis
Aykut Erçetin
Shabani Nonda
Tobias Linderoth
Mehmet Güven
Sabri Sarıoğlu
Aydın Yılmaz
Adnan Sezgin
Bülent Korkmaz
Sağlık Kurulu

+

Leo Franco(Free)
Seitaridis
Maniche(Free)
Özgürcan Özcan
Bruno(2.ligdeki-Yeterlidir)
Yedek sağ açık
Hayrettin Yerlikaya
Adam gibi bir teknik direktör(Slaven Bilic'i isterdim)
Haldun Üstünel'e yetki


Bu yazmış bulunduğumda sanıyorum dünyanın en gereksiz ve anlamsız blog yorumu oldu...

Sinan Yılmaz dedi ki...

Sıkıcı, hareketsiz, boğulmuş oyuna hareket getirsin diye alınan oyuncuların toplam kilosu 250'nin üzerinde.

Kendileri hareket edemiyorlar birde Galatasaray'a hareket mi getirecekler?

Neyse her işte bir hayır vardır.

mrt309 dedi ki...

Hala Lincoln'u savunan arkadaşların bulunmasına şaşırıyorum. Bu adam Kalli döneminde bjk maçı öncesi kadrodışı bırakıldığı günden Kalli gidene kadar geçen zamanda hiçbirşey oynamadı. Sakatlık bahaneleri uydurdu. Kulüpten parasını çatır çatır aldı ama bilerek(!) karşılığını vermedi. Daha o zaman gönderilmesi gerekirken taraftar tribünde onun adına tezahürat yaptı. Sürekli problemler çıkardı. Hiçbir antrenörle anlaşamadı. Keyfine göre oynadı yada oynamadı. Bu karakterdeki bir adama hala destek olunması şaka gibi.

Ayrıca Alex ile karşılaştırılmasına hiç katılmıyorum. Alex bu ligin senelerdir en değerli oyuncusu. İstatistikler, oynadığı maçlar bunu gösteriyor. Geçen sene şampiyonlar liginde asist kralı olurken kimse eleştiremiyordu. Ama fb bu sezon kötü gidince Alex ile Lincoln bir tutulmaya başlandı. Geçmişi ne çabuk unutuyoruz. Lincoln'un Alex çapında bir futbolcu olmadığı kariyerinden çok açık belli oluyor. Bu bilgilere ulaşıp ondan sonra yorum yapılmasında fayda var.

Galatasaray'ın genel olarak durumuna bakınca ise bu kadar endişelenmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Galatasaray'ın elinde çok kaliteli yerli oyuncular var. Takımın düzenini bozan bazı oyuncuları gönderip yerlerine iyi yabancılar gelirse Galatasaray başarılı olur.

Alper Öcal dedi ki...

Lincoln'un iki sezonda oynadığı ortalama lig maçı 20 Uğur. Şu kalan 4 haftada oynasın en fazla 22 oluyor. Alex'in çok çok uzağında bu rakam. Sakatlık eğilimi çok daha yüksek Kewell dahi bu sene daha çok oynadı Lincoln'den.

Sahadışı faktörler var elbette ama 4 teknik adam, 2 yönetim ile çalıştı Lincoln. Mutlu olmadığı her halinden belli.

Öyle ya da böyle çok ciddi bir devamsızlık sorunu var ve bu bağlamdan bakarsak, söylenenler bir Türkiye klasiği olarak aşırıya kaçsa bile bazen, haklılık payı çok yüksek.

Adsız dedi ki...

Hector Cuper gurcistan'da degil mi?
Gelsin bize. Adamin 2 cl finali var yanilmiyorsam.Gurcistan'a giden adam Turkiye'ye gelmeyecek degil ya.

Baskasina da paramiz yetmez zaten.
Hector Cuper gelsin dertler bitsin:)

gica dedi ki...

lincoln konusunda ben de katılıyorum açıkcası. medyanın, küçüğün ve rıdvanın öyle bi gazına geliyoruz ki. adamın yaptığı pozitif şeyleri de göremez oluyoruz. top kaybedince takımı protesto ediyor deniyor. kafayı yiyorum... tamam lincoln kafadan kırık bir oyuncu. e ama biz lincoln'ün bu yönlerini bilerek "risk alarak" almadık mı bu adamı? e o zaman kimse kusura bakmasın bu adamın gönlünün hoş tutulması gerek. lincoln'ün iyi oynamasını sağlamak onu küstürmek kadar kolay aslında. adama gaz verince oynuyor herif. üstelik şayet kalırlarsa tabii kewell-baros-arda üçlüsünü verimli şekilde oynatacak eldeki tek adam lincoln.

hasan şaş'ın kariyeri boyunca yeteneğini harcadığını düşündüm. 00-01 ve 05-06'yı bunun dışında bırakabiliriz tabi. ama şu sakatlıktan şu şekilde dönmesi kabul edilemez. belki uç örnek olacak ama scholes son 4 yılda 3 tane ciddi sakatlık geçirdi. kariyerinin başında nasılsa şimdi farkı yok fizik olarak. aynı şekilde neville'ı da sayabiliriz.ümit karan için hiçbir şey diyemiyorum. utansın yani şu sezonda bir tane gol atamamasına. ayıp yahu.bu kadar mı sallamamazlık olmaz. lincoln'ü sallamıyor diye eleştirenler karan'ı hiç mi görmüyor acaba?

ah be bülent kaptan ah be. böyle olmamalıydı. senin gibi bir efsane bu durumda olmamalıydı. e ama kaptanım yapma sende haketmeyene verme şu formayı. hasan'da ne görüyosun ve karanda ne buluyosun da alıyosun bunları oyuna. yapma be kaptanım...

takım ciddi manada birbirinden kopmuş. takımı toparlayabilecek iyi bir antrenör bulsak keşke. aslında çok uzağa gitmesek, belçikalı eski bir dostu eve tekrar davet etsek gayet güzel olur ama.o da gelir mi sorun orda tabii..

sembolist dedi ki...

Sezon başında yaıplabilcek ağır idmanları Nisan ayında yaptrrıp sözde futblcuların kondüsyon açığını kapatma düşüncesinin sonucu,maçtaki gibi,temposuz,durarak oynayan,2 metreye koşmayan yorgun futbolcu topluluğudur.
Bu yorgun futbolcular Bülentin eseri.Böyle durarak oynayan ve yorun Galatasrayı ilk defa izlyom.
Beğenemdiğziz Skibbe zamanında bile
neyi,niçin oynadğımz belliydi.
Volkanın-yaserin bank asyada oyanmaları bile zor.
Bülent-Adnan sezgin biçok furbolcudan artık kurtulma vakti geldi.yoksa en az 2 3 sezon heba olablr.Ve hiç bir yabancı futbolcu Bülentle çalışmak istemez.

father vic dedi ki...

uğur yazdıklarına aynen katılıyorum..barış ve lincoln..birde mehmet topal..dün bu üçüne üzüldüm sahada..herkes lincolne çamur atıyor ama dün sahada adam kovalayan hücüma yaratıcılık katan başka adam var mıydı??..adı çıkmış 9a inmez 8e hesabı gol atamadığı ya da asist YAZILMADIĞI her maç tek suçlu lincoln oluyor..yazılmadığı kelimesini büyük yazdım çünkü dün sadece lincolnün istatistiğine asist yazılmadı yoksa o verdiği pasları bi maçta kaç tane 10 numara atıyo ki..forvetler atamıyorsa bunun suçlusu da lincoln olamaz ki..bende lincoln gitsin diyenlerdeyim hatta blogdada yorum düşmüştüm bu yönde ama dünkü maçtada lincolne suç bulmak ayıptır günahtır..

father vic dedi ki...

ayrıca adnan polatın bu hafta içinde katıldığı paneldeki bi sözü çok dikkatimi çekti..sizinde çekmiştir tahmin ediyorum..şöle dedi:

sezon başında skibbeyi getirmemiz hataydı..avrupa kupaları tecrübesi daha çok olan bi teknik direktör getirmeliydik.

bu nası bir çelişkidir..skibbenin gelmesine(avrupa kupalarında tecrübesiz olması nedeniyle)hataydı diyen bir başkan skibbeyi kovup yerine bülent korkmazı getiriyor..2.yarının ortasında tecrübeli ve ünlü bi teknik direktör getiremezsin kabul..getiricein teknik direktör kriz dönemini yönetebilcek küçük bi isim olucak bu da kabul..peki neden bülent korkmazla 1.5 sene sözleşme imzalıosun..çünkü sezon sonuna kadar desen takımın başına getiremeyeceksin..burdan 2 sonuç çıkıyor..yönetim bülent korkmazı kalkan olarak kullandı ve çok büyük bi mucizeye imza atamazsa da sezon başında gs nin td si olamayacağını daha getirirken planlamışlardı..ikinci ihtimalde(ihtimal bile olamaz)bi sezon evvel leverkusene uefada çeyrek final oynatan skibbenin bülent korkmaza göre avrupa kupalarında daha tecrübesiz olduğu fikri..

adnan polatın gelişine bütün taraftarlar olarak sevindik ama bu duruma gelmemizde yönetimin de suçunun gözardı edilemeyecek boyutlarda olduğunu düşünüorm..transferler,projeler gerçekten başarılı adnan polat yönetiminin ama nedense galatasarayı devamlı futbolun kurumlarıyla kavga ortamına sürükleyip nefret kazanması..çelişkili açıklamalar vs. adnan polatın da başkanlık konusunda yeterli TECRÜBEye sahip olmadığını ve bir yada iki dönem daha başkan kalması halinde potansiyelini tam olarak gösterebilcek bi yönetici olduğunu düşünüyorum..

Gala's dedi ki...

uğur abi yazdıklarının altına imzamı atarım. daha da söze gerek yok.

Adsız dedi ki...

Ya alexle kıyaslayan kim bir örnek veriliyor hemen başlanıyor alexin istatistikleri şöyledir kıyaslanmaz.Örnek veriyor millet kıyaslamıyor zaten.Rıdvanın alex in rezalet oynadığı maçta sadece 2 ara pası verdiği maçta işte alex bu büyük oyuncu,görüyor musun pası,işte alex bunun için oynamalı,koşmuyor deniliyor ama al işte alda at dedi sana diye cümleler kuran rıdvan dün yine sahada lıncolnden beter 8-9 oyuncu varken yine Lıncolne laf ediyor.
Lıncoln sadece 2 ara pası da vermiyor ankara maçında yaptığı pres bir 10 numara için çok fazlaydı.Güntekinin ama hocam ara paslarını da iyi verdi bu maçta cümlelerine zar zor katılıyor.Lıncolne Barosa takıntısı var belli bir şey bu.
Bu arada lıncolnün ikinci yarıdakiki kötü oyununu alex her yıl 15 kez oynuyor ama sadece aradaki fark alex rezil oynadığı maçlarda da asist yaptı ama lıncoln yapamadı ya da yaptı atan olmadı ;) (+)

ilkay dedi ki...

Rıdvan'ı dinleyin. Kıskançlık, çekememezlik nedir en güzel örneğini sergiliyor Rıdvan. Lincoln başka tarafa bakıyormuş. Sanane güzel kardeşim? Pası attı mı atmadı mı? Cillop gibi pas mı değil mi? Gerçekten inanılmaz... Rıdvan tarafsızsa ben de Messi'yim.

Uyanalım artık...

Mustafa dedi ki...

Yenilginin tek sorumlusu ben miyim? Ben oyuna girdiğim zaman takım zaten mağluptu. Sanki takım benim yüzümden yenildi.

Hasan Şaş / Galatasaraylı Futbolcu

Gala's dedi ki...

rıdvan dilmen bu ülkenin en taraflı yorumcusudur. böyleleri yüzünden futbolumuz ilerlemez. alex le hagiyi kıyaslamasına gülüyorum sadece. ama lincoln top sektirir hemen havlarlar. adam şov olan futbola renk katıyor rakibide yanıltıyor. ama kıskançlık duygusu yok mu. işte o bizi bitirir.

Adsız dedi ki...

Bazı insanlar rıdvanı bilmedikleri için mesela Gs-Ankara ve Hacettepe-Gs maçlarını izleyemeyen fanatik Gsliler Ntvyi açtığında Lıncolnün iyi oynadığı maçta yerden yere vurmasını dinleseler hemen yine tepki koymaya başlarlar başlıyorlarda zaten.Herkesin izlediği yorumcu milleti kandırma hakkına sahip mi.Birde adama en tarafsız yorumcu demeleri yok mu.Bakalım rıdvan dilmen seneye hangi Gsli oyunculara kafayı takacak.

aslantepe dedi ki...

Allah aşkına lig sonuncusu Hacettepe ile oynuyoruz. Ligin en çok gol yiyen takımlarından biri. Ligin en kötü savunmasına sahip olan takımlarından biri Bırakın Lincoln'ü Cafercan'ı koysanız oraya o da 2-3 tane gol pası verecek. Lincoln ligin 2.yarısındaki en istekli maçlarından birini oynadı bu doğrudur. Ama kalkıp Lincoln'ü ilahlaştırmanın bir manası yok. Rıdvan Lincoln eleştirisinde sonuna kadar haklı. Pası verdikten sonra sağa sola bakış atacağına koşusuna devam etse kaleciden dönen topu tamamlama şansına sahip olacağız ama o sırada Lincoln kendini tatmin etmekle meşgul. Kimse kimseyi kandırmasın. Futbol oynamış herkes savunan oyuncunun topa baktığını bilir. Satranç maçı değil bu. Adamın suratına bakarak niyetini çözmeye çalışan stoper varsa da şu anda mahalle arasında top oynuyordur. Pas verdikten sonra savunma topun peşinden geri koşarken Lincoln'ün sağa sola attığı bakıştan medet uman ve rakibi ne şaşırttı be diyen varsa Lincoln ile Chris Paul'ü, futbol ile basketbolu karıştırıyor demektir.

Bülent Korkmaz'ın bu saatten sonra kaybedeceği birşey kalmadı. Herkesin Avrupa Ligine kalamazsak kötü olur düşüncesinin aksine bunun çok iyi olacağını düşünenlerdenim. Ayrı bir hayal dünyasında yaşayan, Galatasaray'ın gerçeklerinden bihaber, Avrupa'da final oynayacağız, bu oyuncular bizim ayarımızda değil hepsini yollayın yerine şu yıldızları alalım fantazi dünyasındaki taraftarı gerçek dünyaya indirecek, milyonlarca dolar transfer yapıp Galatasaray'ın parasını çöpe atan yönetiminde yüzüne tokat olabilecek bir gelişme olur bu. Buradan bir hayır çıkartabilecek kişi de Bülent Korkmaz'dır. Yönetimin tüm ikiyüzlülüğüne rağmen bu zihniyetle sezon sonu yol verilecek olan kişidir kendisi. Kaybedecek birşeyi olmadığından,as kadroyla çıksa dahi fikstürü de göz önünde bulundurursak Avrupa Ligine katılması pek mümkün olmayan takımını kalan maçlarda paf takım destekli çıkartması Galatasaray için kayıp bir sezondaki tek hayırlı gelişme olur. Gerçi Hasan Şaş saldıran haysiyetsizlerin 17-18 yaşındaki çocuklara da saldırması olasıdır ama artık yönetiminden taraftarına her bir köşesinde çirkinliklerin hakim olduğu bir camiada bu gerçekle yaşamak zorundayız.

sunshine dedi ki...

Hala olaylara çok basit bakıyoruz Volkan, Hasan, Karan, Let's Go!!
asıl olması gereken adnan polat, adnan sezgin, haldun üstünel let's go değilmi?
Ama fazlasını beklemekte olmazki taraftarlar yönetimin köleleri olursa görüntü de bu olur.Galatasaray kulübü resmen iflas etmiştir taraftar,oyuncular,yönetim herşeyiyle hemde.
yeni stada geçene kadar acil yeni bir başkan gelmeli ve toptan kıyım olmalıdır.gerekirse bir sene altyapı oyuncularıyla devam edilmelidir.taraftar gruplarından arındırılmalıdır kulüp.yoksa 2-3 oyuncu gidince çözülecek sorunlar değildir.
son olarakta artık bırakın bu lincoln muhabbetlerini allahınızı severseniz metin oktayın resmini avatarına koyan insanların lincolnü savunması sizce ironi olmuyormu?

pclion dedi ki...

Amanteramco, başlığı eleştirmeden önce yazıyı da bir okumanı öneririm. Başlık tamamen yanlış değişikliklere göndermedir, "Sadece bunlar gitsin, takım düzelecek." sığlığında bir analiz yaptığımı sanmıyorum...

sunshine dedi ki...

Yazınızı okumadığım kanısına nereden vardınız.Beni başkalarıyla karıştırıyorsunuz galiba başlığı görüp "hadi şuna cevap yazayım" dedim yani.diğer bi nokta yazıya yorum yazanların yorumlarını okudum ama sizin yazınızı yani ana metni okumadım demek.dikkat ederseniz yazınıza başlıktaki göndermelerinizle alakalı hiçbir açılım söz konusu değil.o yüzden herkes kendine göre yorumlar başlığınızı ve son olarak lincoln hakkındaki görüşlerim sizin bitmek tükenmek bilmeyen lincoln savunuculuğunuza da cevaptır.

pclion dedi ki...

Öyle olsun bakalım. Biz basit yazan olalım, siz derinlemesine analiz yapan...

sunshine dedi ki...

Neyse ben artık yazmıyorum yoksa bu alınganlığınla çok fazla uzayacak konu.Ama şu kadarını söyleyeyim basit yazan biri olsan ne yazılarını okurum ne de sayfanı sık kullanılanlarda tutarım.

Related Posts with Thumbnails