Bank Asya'da Yılın 11'i?

Uzun süre Blog İdman Yurdu'na kayıtlı blogların üstünde dönen bir banner vardı Bank Asya'yla ilgili, Bank Asya'da Yılın 11'ini internet kullanıcılarının seçeceğini belirten bir duyuruydu bu. Benim de oy kullandığım oylamada sonuçlar belli olmuş, 11'ler ortaya çıkmış yukarda da görüldüğü gibi. En dikkat çekici yanı Bank Asya'da bir fenomen olan, ilk yarıdaki form grafiğiyle son yıllarda görülmemiş bir forvet performansı ortaya koyan Bruno Ferreira Mombra Rosa'nın olmaması şüphesiz.

Oylamanın tamamen internet kullanıcılarına bırakılması her türlü seçimde olduğu gibi burda da problem çıkarıyor. Yalnız burda problem aslında oylama şeklinden kaynaklandı daha çok, bunu dile getirmezsek olmayacak. Çok anlamsız bir biçimde oyuncular sınıflandırılmıştı ve istediğiniz oyuncuya oy verme şansınız yoktu. Bundan daha saçma olanı ise mevkiilerinin en iyi oyuncuları aynı kategoriye konmuş, iki oyuncunun aynı anda seçilmesi engellenmişti. Bu da Bruno'nun seçilememiş olmasının en büyük nedeni. Özgürcan Özcan'ın Galatasaraylı olmasının oylamaya büyük etkisi olduğunu inkar etmek olmaz ancak bence en az Bruno kadar hakediyordu o 11'de yer almayı Özgürcan, ligin en fazla gol atan ikinci oyuncusu olarak. Ben de itiraf edeyim, oyumu Özgürcan'a verdim oylamada, bu haksızlığa uğradığı için. Bruno'nun seçileceğinden emindim ama benim gibi oy veren kişi sayısı sandığımdan fazlaymış herhalde.

Bir dahaki sefere böyle bir ödül töreni düzenlenecekse ilk önce bu oylama sistemi üzerine kafa yormak gerek...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

3 yorum:

abeyle dedi ki...

Dünyada gol kralının yılın 11'ine giremediği tek lig.

apaç dedi ki...

kerem inan

erdem özgenç-mustafa ulaş ortakaya-aydın yıldırım-ferhat öztorun

sertan eser-taha yalçıner-yiğit incedemir-ferhat kiraz

bruno-edim

benim 11'im bu ve ersan gülüm'ün yer aldığı yılın 11'i ile benzerlik göstermediği için çok mutluyum.

ersan adem gülüm yılın stoperi, bikoko ile emrah bozkurt da orta saha..

vay anasını..

abeyle dedi ki...

Trabzon Ferhat Öztorun'u transfer ettiğini açıkladı.Galatasaray iyi bir oyuncuyu elinden kaçırdı.Bu konu hakkında da bir yazı yazarsan sevinirim.

Related Posts with Thumbnails