Caner Erkin Galatasaray'da

Bu transfer çılgınlığı bundan 1-2 sene önce yaşansa şüphesiz en sükseli transferlerden birisi Caner Erkin olacaktı, bugün ise bonservis bedeli ödemeden 1 yıllığına kiralık olarak kadroya kattı Galatasaray Caner Erkin'i. Nerden bakarsanız bakın, çok faydalı ve doğru bir yatırım. Galatasaray yönetimi pastanın üstüne kirazı koymuş oldu bana göre bu transferle. Bonservis opsiyonu da Galatasaray'da ayrıca. Konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde bir değerlendirme yapmış, fazlası imzadan sonra demiştik. Gün içinde daha fazlası burda olacak, şimdilik blog arşivinden iki yazının linklerini koydum bir şeyler okumak isteyenler için.

Caner Erkin & Galatasaray
Rusyadaki Yabancı Sınırı & Bizimkiler

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

11 yorum:

Fatih dedi ki...

bir de sercan gelirse deme keyfimize. zor ama, neden olmasin! yuru be cimbom, attir su imzayi sercan'a da.

os dedi ki...

satın alma opsiyonu kaç para ki ?

pclion dedi ki...

Ben en son 3.5 milyon euro diye duymuştum ama henüz belli değil. 3 milyon euro civarında olduğunu tahmin ediyorum, bir şey öğrenirsem yazacağım...

pclion dedi ki...

Ben en son 3.5 milyon euro diye duymuştum ama henüz belli değil. 3 milyon euro civarında olduğunu tahmin ediyorum, bir şey öğrenirsem yazacağım...

os dedi ki...

vallahi sercan'ı bekliyoruz şimdi..

oruç oruç iftar'ı böyle beklemedik yemin ederim !

Emre Bozkurt dedi ki...

.zor ya sercanın gelmesi ama canerin gelmesi bence biraz anlamsız adam tam olarak bek değil hemde iyi oynarsa almaya çalışırsak Cska bize şuanki fiyatından daha fazlaya satar..

Skywalker dedi ki...

Sercan Yıldırım kaldı Bursaspor'da anladığım kadarıyla. Bursa başkanı yeterince güzel bir teklifin gelmediğini söylemiş. Avrupa'dan da istemişler. Yollasalardı keşke çocuğu. Bu arada dün gece çoğu kanalda "Sercan Fenerbahçe'de!" haberi çıktı. Ben "Artık aldılar heralde." dedim içimden. Bugün fenerbahce.org yine yalanladı. Yıprandı çocukcağız vallahi. Neyse Caner transferi'nin özellikle bonservis opsiyonlu yapılması çok iyi oldu. Transfer politikası diye buna derim. Başarılar diliyorum yeni aslanımıza.

mes dedi ki...

@eren.

caner messi gibi oynasa bile şuan satın alma opsiyonu belli ve bu değiştirilemez. bir örnek vermek gerekirse ; geçen sezon başında milan yoann gourcuff'u bordeaux'ya kiralamıştı ama satın alma opsiyon'u da 15 milyon euro olarak bordeaux'ya verilmişti. gourcuff müthiş bir sezon geçirerek bordeaux'ya şampiyonluğu getirdi. bordeaux'da 15milyon euro'yu ödeyip aldı bu oyuncuyu. milan belki de çok büyük bir hata yaptı çünkü kaka'nın boşluğunu fransa'da tecrübelenmiş bu çocuk doldurabilirdi ama anlaşma böyleydi ve bunu değiştirilemezdi. bizim durum da böyle.

bu arada ufuk ceylan'ın da transferi an meselesi diye ortalıkta bazı haberler dolaşıyor. bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

mondo trasho dedi ki...

ufuk geliyor galiba.
bir bülent timurlenk iddiası!
aykut gidiyor, ufuk geliyor...

Aceto Balsikimo dedi ki...

Bu Caner Hakan Balta'ya alternatif hesabı görülüyor ama bilindiği üzere aslen sol açık kendisi. savunması zayıf keratanın. Manisa da sağ çizgide Arda solda Caner harika oynuyordu. Fenerbahçe başta çok klas golleri de vardı. bence büyük yetenek bek olarak harcamamak lazım. gelelim zico meselesine. CSKA Moskova’da son maçını izledim ben Caner in sol bek çıkıp ilk 45 dakika istatistiklerinde takımın en çok koşanıydı gayet iyi gözükmüştü ama zico artık neyi hoşuna gitmediyse oyundan aldı onu ve ipler koptu. disiplinsiz bir tipe benzemeyor. gerçi olsa ne olur Rijkaard ve Neeskens yontar adamı alimallah neyse hayırlı olsun takımımıza.

Efe Yılmaz dedi ki...

caner geldi hoş geldide, biz bu ferhat öztorunu nasil gönderdik anlamak mümkün değil. dün trabozun maçında izledim, şimdi olsa takımda, ne gerek olurdu canere. tamam canerde çok tekenekli, ama kendi evladımız farklı. eric gerents'in tek kazığıdır galatasaray'a , yenilgisine bahane aramak için çıktı fener maçına ferhatla ve uğurla. of off

Related Posts with Thumbnails