Akın Akın Kompela


Biraz okul, biraz televizyon derken birkaç gündür uzak kaldım bloga. Günde bir yazı da olsa boş geçmemeye çalışan, bloga girenleri yeni bir şeyler okutmadan göndermek istemeyen biri olarak beni biraz rahatsız etti açıkçası ancak elimden bir şey gelmedi. Birkaç gün daha sürecek bu durum, blogun normal temposuna kavuşması Perşembe'yi bulur. Fırsat buldukça yazmaya çalışacağım yine de.

Böyle aralardan sonra patır kütür yazıyla girmek yerine eğlenceli bir video ekleyim öyle geçiş yapmayı seviyorum, bugün rastladığım güzel videolardan birisi de çocukluğumuzun televizyon yıldızı Kompela'ya ait. Türkçe konuşması ve renkli kişiliğiyle 90'ların Televole'sinin yıldızlarındandı Kompela, televizyonda memleketine gidip Türkçe küfürler etmesini anlatışını unutmam. Türkiye'de geçirdiği son dönemde çeşitli televizyon programları da yapıyordu Kompela ancak zamanının acar muhabilerlerinden Akın Sel'le yaptığı 'Akın Akın Kompela' aklımdan çıkmış, görünce bir gülümseme oturdu yüzüme. Benim diyen şovmene taş çıkartacak adamdı Kompela ama uyuşturucu sebebiyle sınır dışı edildi ve Türkiye kariyeri sona erdi. Akın Sel de ortalıklarda görünmüyor uzun süredir, kankası Acun aldı yürüdü halbuki. İkisi de kim bilir nerdedir şimdi? Bu program onlara pek yaramamış gibi, belki de karate Can'ın lanetidir!

Yukardaki video 'Akın Akın Kompela'dan küçük Onur'un konuk olduğu bölüm yer alıyor, aşağıdakinde ise Korcan Karar'ın efsane programı Şok'un futbolcu demeçleriyle ilgili tespitleri. Videonun sonunda Kompela'nın efsanevi repliği duyabilirsiniz.

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Uğur,NTVSpor ve GS Tv deki programların aynı gün ve hemen hemen aynı saatlerde olması pek de iyi olmamış..keşke farklı günlerde olsaydı..Yine de izlemeye devam edceğiz..

pclion dedi ki...

Adsız,

O benim için de problemli oldu biraz evet, üstelik o gün öğlen saatlerinde önemli bir finale gireceğim okulda. :) NTV Spor'daki durum geçici, üç hafta sonra ligler normal saatine dönünce (Pazartesi 21.00'da maç olmayınca) Pazartesi'ne döneceğiz. Zaten bu hafta Emre ve Atahan bulunacak Galatasaray yorumcusu olarak...

ozdemirmusta dedi ki...

Uğur, Kompela'ya iyi ki çok sallamamışsın, her ne kadar altyapıdan olmasa da bizim çocugumuzdur o =)

Related Posts with Thumbnails