Galatasaray Store ve Yeni Uygulamalar

Galatasaray Store'u zaman zaman eleştiririz, eksiklerini belki çoğu zaman acımasızca dile getiririz ama en ufak bir gelişme bile bizim gibi hayatının merkezine takımını koymuş taraftarları mutlu etmeye yetiyor. Bu görüntüyü Metalist maçından önce çekmiştim. Stadın içinde korsan satıcılar cirit atarken orjinal ürün bulamamanız gerçekten sinir bozucu bir durumdu. Bunun önüne biraz da olsa geçilmiş olması sevindirici. En azından tercih hakkını orjinal üründen yana kullanıp bulamayanlar için yararlı bir uygulama olacak bu.

Şimdilik sadece formalar ve atkılar vardı, pratik ve çok satılan ürünler, mantıklı. Ali Sami Yen'in son senesinde olduğumuzu düşününce bu tip ufak detayların önemi bir kat daha artıyor. En azından bir semboldür bu, bir şeylerin değiştirilmeye, doğru işler yapılmaya çalışıldığına dair. Benim hayalimdeki store'un yanından bile geçmiyor belki ama bir sene önceki Galatasaray Store'la arasında dağlar kadar fark var şimdikinin, bunu da belirtmek gerek.

Zaman zaman "çıldırın, geliyoruz" gibi gereksiz, üzerine çok düşünülmemiş ürünler çıkabiliyor ancak ürün yelpazesinin oldukça genişlediğini, üzerinde görmek istediğiniz ürün sayısının git gide arttığının farkında olmamak mümkün değil. Değişiyor bazı şeyler, değişmeli de zaten...
Bir diğer yeni uygulama ise Eski Açık tarafına park edilmiş seyyar store'du. Bu da hoş bir gelişme tabii ki. Store yetkilillerinin devlet memuru zihniyetiyle kurduğu "taraftar bize gelmek zorunda" mantığından bir nebze de olsa kurtulmuş olduğunu, özne Galatasaray da olsa küçümsenmeyen meblalara yapılan bir alışveriş söz konusu olduğunda taraftarın bile özde müşteri olduğunun farkına varılması güzel bir gelişme.

Fotoğrafların kalitesi biraz düşük olabilir güneş ışığı olmamasından dolayı. Telefonumdan kaynaklı bir durum, kusuruma bakmazsınız artık...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

4 yorum:

Ögeday Karabulut dedi ki...

Artık taraftarda da 3-5 korsan ürün alacağına gidip bir adet orjinal ürün alma bilincinin yerleşmesi gerekiyor.

İzmit'te yeni açılan GS Store'a forma almaya gittiğimde satışların şampiyon olmamıza rağmen Fenerium'dan kötü olduğunu söylemişti. Bakayım bayramdan sonra gidip atkı vs. alarak destek olma durumu oluşacak mı :D

Ögeday Karabulut dedi ki...

Bir de karanlıkta düzgün fotoğraf çekebilen cep telefonu görmedim zaten.

apaç dedi ki...

sırf yelpaze genişlesin diye sürülen bir sürü abidik ürün var. lakin şunun da hakkını vermek lazım.

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=3625

son yıllarda gördüğüm en kaliteli, en estetik ürün bu.

keşke forma kıvamına getirilse. ya da hiç gerek görülmese, direk böyle çıkılsa maçlara.

apaç dedi ki...

bir de futbolcuların giydiği formalarda pekala uygulanabilen turuncu forma-siyah font/parçalı forma-beyaz font çeşitlemeleri niye taraftarlara hor görülür acaba!?

geçen gün kardeşime bir forma alayım dedim. ikisini de kabul etmediler, yassah dediler. neden dedim, işte dediler.

peki madem öyle olmuyor, siyah yazdıralım, isim furkan dedim. elimizde 'r' yok beyefendi, üzgünüz dediler. peki o zaman ikinci ismi sina olsun dedim. bu sefer de 's' yok dediler.

peki elimizde ne var? olanlardan bir isim çıkartsak, olmadı joker kullanırız dedim. çok nüktedansınız beyefendiye verip, güldüler.

ben de ifrit olup yan taraftaki kartal yuvasına girdim.

oh olsun.

Related Posts with Thumbnails