UEFA Kupası Grupları Kura Çekimi


1. TORBA
Milan (İtalya) Sevilla (İspanya) Valencia (İspanya) Benfica (Portekiz) Schalke 04 (Almanya) CSKA Moskova (Rusya) Tottenham (İngiltere) Hamburg (Almanya)

2. TORBA
Stuttgart (Almanya) Ajax (Hollanda) Olympiakos (Yunanistan) Deportivo (İspanya) Club Brugge (Belçika) Sp.Moskova (Rusya) Paris Saint Germain (Fransa) Heerenveen (Hollanda)

3. TORBA
Rosenborg (Norveç) Udinese (İtalya) Feyenoord (Hollanda) Sporting Braga (Portekiz) Slavya Prag (Çek Cum.) Manchester City (İngiltere) Galatasaray (Türkiye) Sampdoria (İtalya)

4. TORBA
Hertha Berlin (Almanya) Partizan (Sırbistan) Nancy (Fransa) Portsmouth (İngiltere) Aston Villa (İngiltere) R.Santander (İspanya) FC Kopenhag (Danimarka) Dinamo Zagreb (Hırvatistan)

5. TORBA
Saint Etienne (Fransa) Wolfsburg (Almanya) Standart Liege (Belçika) Twente (Hollanda) NEC Nijmegen (Hollanda) Metalist Kharkiv (Ukrayna) Lech Poznan (Polonya) MSK Zilina (Slovakya)

***

Kura çekimi 7 Ekim saat 13.00'te. Burda bilmemiz gereken şey aynı ülke takımların birbiriyle eşleşememesi sebebiyle seçeneklerin azalması. Almanya veya Hollanda ekiplerinden birinin Galatasaray'a çıkması hemen hemen kesin gibi. Bu iki ülkeden birer takım gelecekse benim tercihim birinci torbadan Hamburg, beşinci torbadan NEC Nijmegen olurdu. Dördüncü torbadan çekilecek bir Partizan veya Nancy de tercih edilebilir duruyor. İkinci torbadan ise Paris Saint-Germain'i gözüme kestirdim.

Uzak durulması gereken takımlar ise son torbadan Saint Etienne, Wolfsburg ve Metalist Kharkiv, 4. torbadan Aston Villa ve Portsmouth, 2. torbadan Ajax ve Olympiyakos, ilk torbadan ise Sevilla, Valencia, Benfica ve Tottenham. Milan diyenleriniz olacaktır muhtemelen ama uzun süredir en üst düzeyde bir mücadeleye çıkmamış olan Galatasaray'a -Olimpiyat'taki fasulyeden Liverpool maçını saymazsak- Milan kurası ekstra bir motivasyon olacaktır. Ayrıca Milan-PSG-Galatasaray üçlüsü de güzel bir nostalji olur 2001 ŞL Çeyrek Finali adına...

Kısaca benim istediğim kura;

Milan
PSG
Galatasaray
Partizan
NEC Nijmegen

Sizinkileri de duymak isterim doğrusu ama Bülent abi bizden önce davranmış, tahminler oraya gitmiş. Yine de bekleriz efenim...

Bu yazıyı tekrar yukarı çıkarmak lazım, malum kura günü...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

2 yorum:

apaç dedi ki...

torba birden, zihinde canlacaksa şayet bir şeyler milan.

torba ikiden, evimizde oynacaksak olympiakos, deplasmanda oynayacaksak club brugge(hoş bunu her türlü isterim, deplasman sadece bağıl cümle ayağına).

4. torbadan portsmouth. ingiltere iyidir.

5. torbadan metalist. belki tribünde transfer görüşmeleri filan yapar haldun üstünel.

TheMISFIT dedi ki...

"Bileğine kuvvet Can Bartu" diyoruz :)

Related Posts with Thumbnails