Şampiyonlar Ligi Gecesi #4

Dün gece gerçekten Şampiyonlar Ligi'nde kolay kolay rastlayamayacağınız bir geceydi. Neredeyse her maç bol gollü geçti, golsüz biten maç ise yoktu. Bu durumu olumsuz karşılayanlar da var ama ben bu görüşte değilim. Eğer suç Şampiyonlar Ligi'ne katılan takımların düşen kalitesinde ise 5-3'lük Lyon-Steua maçını, 3-0'lık Bayern-Fiorentina maçını nasıl açıklayacağız? Madem bol golün nedeni düşen kaliteydi, neden dün akşamın en az gollü geçen ikinci maçının Zenit-BATE Borisov maçı olması bu tezi çürütmüyor mu?

Aalborg'un 6 gol yemesi sanıyorum insanları etkiledi ancak bu maçın skorunun 66. dakika 2-2 olduğunu da atlamamak lazım, Aalborg 6 gol yemesine rağmen attığı golleri maç bittikten sonra değil iddialı iken atmıştı. Bence Şampiyonlar Ligi böyle çok daha güzel. Bir maçın kalitesi bol gol olunca düşmez, heleki sahada çekişme varsa. Ayrıntılarda boğulursak büyük resmi kaçırırız.

Bugünün maçları da eğlenceli geçmeye aday, üstelik menü daha geniş. Chelsea-Roma maçını verecek olan kanalların şifresi var ama kırılabilir gibi duruyor, internette ufak bir araştırmayla keyleri bulunabilir kanallar. Rustavi 2 zaten açık, ben de büyük ihtimalle Atletico-Liverpool maçını izleyeceğim ordan. CNN Türk açık gözüküyor internette ama maç saati Doğan Medya şifrelerse şaşırmam. Hepinize iyi seyirler...

Gecenin programı

21:45 Atletico Madrid - Liverpool (Rustavi 2)
21:45 Basel - Barcelona (CNN Türk)
21:45 Bordeaux - CFR Cluj
21:45 Chelsea - Roma (Arryadia 2, RAI Uno)
21:45 Inter - Anorthosis
21:45 Panathinaikos - Werder Bremen
21:45 PSV Eindhoven - Marsilya
21:45 Shakhtar Donetsk - Sporting Lisbon

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

2 yorum:

Blogspor dedi ki...

21:45 Atletico Madrid - Liverpool (Rustavi 2)
Kaçmaz :)

Juan y Fer dedi ki...

It is difficult to understand the result of Zenit, cause Bate played horrible against Real Madrid and it did not show anything.
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

Related Posts with Thumbnails