Ülke Puanı Meselesi

Kimileri dış mihraklara karşı her Türk takımını desteklerim diyor, kimileri ben yarın dalga geçeceğim adama bakarım diyor. Bir de 'Ülke Puanı'yla kafayı bozmuş ben ve benim gibi insanlar araya girince iyice karışıyor durum.

Peki siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Bir anket açtım bu konuyla ilgili, bir dahaki Avrupa Kupası maçına kadar sürecek. Bu süre içinde hem yorumlarınızı alalım, hem de anketin sonuçlarını beklemiş olalım...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

3 yorum:

alanshearer dedi ki...

arasıra ''Avrupa falan tanımam arkadaş, sürünsünler...'' tarafına kaysamda genelde ''Kazanırsa sevinirim, ülke puanı kazanmış oluruz ama yenilirse dalgamı geçerim, o ayrı..''cılardan olmayı daha çok seviyorum :D

cavs dedi ki...

direk sürünsünler :) nedense rakip takımların taraftarlarının takımları sayesinde mutlu oldugunu görmeyi istemiyorum (en yakın arkadaslarımda dahil) benim gibi cok yoktur diye düsünüyodum ama baya varmıs sevindim görünce :)

Kurt dedi ki...

Her zaman her yerde bunu söylerim . Ben kendi takımımdan başkasını desteklemem. İster avrupa da olsun ister asya da. Onu destekleyecek olsam o takımı tutarım. Öyle şey mi olur? Her zaman bi taraf tutmak mı lazım?

Related Posts with Thumbnails