Futbol Blog 1. Bölüm

Futbol Blog'un ilk bölümü az önce sona erdi, bir solukta izledik tabi. Programın ilk 10 dakikası daha çok blog kültürü hakkında genel bir bilgilendirmeyle geçti, daha sonra AcetoBlog'a da değinilip programın normal akışına geçildi.

Programda konuşulan konular arasında Zlatan-Cruyf-Mancini üçlüsünün topukla attıkları gollerin değerlendirmesi, River Plate-Boca Juniors derbisi için Arjantin'e canlı bağlantı, Lavezzi için yapılan pizza, Barcelona otobüsünde dinlenen Coldplay şarkıları ve Baba,Oğul ve Futbol arasındaki ilişki vardı.

Programın en çok merak edilen tarafı tabii ki ilk programda hangi blogların tanıtalacağıydı. Flying Dutchman'in ilk programda tanıtılacağından emindim ama ikinci blog benim için sürpriz oldu. Ben Noat Samisa, Tardini Büfe ya da Ariel Ortega'nın bloglarından birini bekliyordum daha çok. 'Hayatım Fenerbahçe' blog dünyasına yeni giriş yapmış olanların temsilcisi olarak yer aldı programda.

Benim için en güzel an ise bloglarda beğenilen beş yazı arasına benim önerilerimden üçünün girmesiydi. Terzi kendi söküğünü dikemezmiş derler, araya bir yere kendi yazılarımdan birini de sıkıştırsaymışım diye düşünmüyor değilim hani...

Kısacası keyifli bir program oldu ama çok kısa yahu, böyle çok konunun konuşulduğu bir program en az iki saat olmalı. İlk programın günahı olmaz deyip Galatasaray ve Juventus sakatlıkları konusuna değinemedikleri için Ali Okancı'yı affettiğimizi de köşeye bir not olarak iliştirelim, gece rahat uyuyabilir. :)

Programın tekrarı ise gece 1'de Habertürk'de olacak...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

1 yorum:

Bhut_Jolokia dedi ki...

abi programı izleyemedim acaba video için link varmı?

Related Posts with Thumbnails