Barcelona 6-1 Atletico Madrid || Nou Camp'in Kirası

7 gollü bir maç, 6'sı ilk yarım saatte. Maç yazısı yazacaktım ama öyle bir maç oldu ki yazacak fazla bir şey yok, yazılacak olanı da sağolsun üstad yazmış. Maçın özetini koymak isterdim ama bulamadım bir türlü, bulan bir arkadaş iletirse asarım buraya.

İspanya liginde günün diğer maçında Villareal iki dakikada attığı iki golle Real Betis'i 2-1 mağlup etmeyi başardı. İtalya'da Lazio kendi evinde bir puanı 90. dakikada oyuna sonradan giren Simone Inzaghi'yle kurtardı. Inter ise kendi sahasında Bologna'yı 2-1'le geçmiş.

TSL'de skorlar beklendiği gibi. Tek puanını Galatasaray'dan alan Antalya hala kayıplarda, Gaziantepspor karşısında 1-0 öne geçmelerine rağmen kendi sahasında 4-1 mağlup oldu. Bir takım öne geçtiği hiçbir maçtan puanla ayrılamıyorsa orda ciddi arızalar var demektir, Antalya şimdiden küme düşmenin en büyük adaylarından. Ankaraspor Sivasspor'u 2-0 mağlup etti. Çoğu kişiye sürpriz gelebilir ancak Ankaraspor bence çok formda ve daha kaliteli bir kadroya sahip. Skor üstünlüğünü de alınca maçı vermemişler. Aykut Kocaman'ı çok beğenirim bir hoca olarak, Allah yolunu açık etsin. Gerçi Melih Gökçek'i de bir o kadar sevmem, ne diyeceğimi bilemedim şimdi. Trabzonspor ise son yarım saatlerde maçları kotarmaya devam ediyor, 57. dakikaya 2-1 yenik girdikleri maçta 60. dakikada 3-2'lik skor üstünlüğünü almışlardı bile. Isaac Promise sağ kanatta iyi işler çıkarıyor, Cavcav kafasını duvarlara vuruyordur muhtemelen. Yarın sıkı maçlar olacak TSL'de, Fenerbahçe-Kayserispor ve Bursaspor-Galatasaray. Sonuçlarını şimdiden merak ediyorum...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

1 yorum:

Blogspor dedi ki...

Hocam 6-1 oldu.Yapma be Barça :)

Related Posts with Thumbnails