Nerdesiniz? || Uğur Uçar - Serkan Çalık - Cem Sultan

Uğur Uçar, Serkan Çalık ve Cem Sultan. Tam olarak sııra kadem bastı bu oyuncular. Ortada herhangi bir dönüş tarihi de yok. Uğur Uçar'ın Almanya'da bir ameliyat daha geçireceği açıklandı dün, elimizdeki tek kesin haber bu şimdilik. Cem Sultan'ın ya da Serkan'ın niye geri dönemediği hakkında açıklama yok ortada.

Uğur Uçar'la hemen hemen aynı tarihlerde belki de futbol tarihinde görülen en berbat sakatlıklardan birini geçiren Eduardo Da Silva sahalara dönmek için gün sayarken ligin son 3 haftasında oynayabileceği açıklanan Uğur Uçar'ın Kasım ayı olmasına rağmen antremanlara bile başlayamamış olması ne kadar acı. Bugün Almanya'da vida ve teller çıkartılıp rehabilitasyon çalışmalarına orda devam edilcekmiş. Neredeyse 8 ay oldu Uğur Uçar o lanet olası Şubat günü Batista'nın insafsız müdahelesine maruz kalalı. Gerçi faulü de Uğur yapmıştı hakeme göre, olsun.

Uğur Kaptan geri dönebilir mi, dönerse ne kadar zamanda döner, eski gücünde ve formunda olabilir mi, bunlar büyük soru işaretleri. Tüm bunlara rağmen her Galatasaraylının can-ı gönülden istediği gibi Uğur'un sahaya 3 numaralı formasıyla kaptan olarak çıkacağı günü iple çekiyorum, inanıyorum. Umarım bu büyük sakatlığı ne kadar uzun da sürse atlatmayı başaracak Uğur.

Serkan Çalık'ın durumu ise daha büyük bir muamma. Neden ve ne zaman sakatlandığını bile hatırlamıyorum açıkçası, o kadar zihnimizden uzaklamış Serkan. Biraz bakınınca Nisan ayında menisküs ameliyatı olduğunu gördüm. O zaman yapılan açıklamaya göre 1 ay içinde dönecekmiş sahalara Serkan. Galatasaray sağlık kurulunun verdiği zamanlara inanmamayı zaten öğrendik ancak 1 ayda dönebileceği iddia edilen adamın 6 ayda dönmemesi nasıl bir iştir, bu açıklamayı yapanlar nasıl o koltukta oturabiliyor hala, anlamak mümkün değil.

Cem Sultan tüm alt yaş kategorilerinde en çok dikkat çeken oyuncularından biriydi Galatasaray altyapısında. Müthiş sol ayağı ve son vuruşlardaki yeteneği ona "Galatasaray tarihinin profosyonel sözleşme imzalayan en genç oyuncusu" ünvanını getirmişti. Ancak o da bu sakatlık belasına takılıp kalan oyunculardan. Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru sakatlanan Cem'den o gün bugündür haber yok. Resmi sitede de ismi en son Nisan ayında sözleşme imzaladığında geçmiş, bu da ayrı bir saçmalık. Diz bağlarında bir problem olduğunu hatırlıyorum ilk sakatlandığı dönemden ancak onla ilgili bile bir bilgi bulmak zor internette. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen bizleri aydınlatsın.

"Fizyoterapist eşliğinde salonda çalışmalara devam ediyor." Son aylarda Galatasaray'da moda bu. Konuşsam faydası yok, sussam gönül razı değil. Ben ve benim gibi birçok Galatasaraylının içinde bulunduğu durum tam anlamıyla bu şu anda...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

6 yorum:

muqo dedi ki...

Sakatlığının ciddiyetini tam olarak bilmemekle beraber antremanlara yaklaşık 10 gün önce başladığını duymuştum...

aksilaz dedi ki...

lanet olsun oyle saglık kuruluna...içim acıyor artık uguru gorunce

Daima Fenerbahçe! dedi ki...

Türk futbol tarihinin en şanssız sakatlıklarından biri Uğur'un durumu ama günümüzdeki imkanlara bakınca bu kadar süredir geri dönememesi ilginç geliyor insana.

zachpaulsen dedi ki...

böyle sağlık kurulu olmaz olsun. uğur, barış, linderoth, topali cem sultan, serkan ve bir dolu adam. bu kadar uzun iyilşme dönemi olur mu allahaşkına ya!!! biri bir açıklama yapsın kovun şu adamları, yok mu burhan uslu nerde?!!!!

Blogspor dedi ki...

Allah yardımcıları olsun oyuncuların.Gerçekten işleri zor.Deivid iyileşti Serkan ve Uğur iyileşemedi...

Panda dedi ki...

Anlamadığım birşey var..Ntvde sakatların son durumu diye bir program vardı..geçen hafta Uğur için "3 hafta sonra oynayabilir" dediler..Gs.orgda mehmet öz bir açıklamasında yakında antremanlara başlayacağız dedi..Adam yeniden ameliyat oldu..Nasıl iş bu???

Related Posts with Thumbnails