Kayseri 1-0 Beşiktaş || Bir Kayseri Klasiği

Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi yenmek ve Galatasaray'la berabere kalmak. Bir Kayserispor klasiği oldu bu yaklaşık 3 senedir. Bunu babama söylediğimden üç dakika sonra da Kayseri'nin golü geldi. Maç muhabbetinde haklı çıkmak kadar zevklisi yoktur, hele ki bu muhabbet babanızlaysa.

Neyse maça gelelim, klişe tabirle "denk güçlerin mücadelesi" şeklinde geçti maç. Beşiktaş da Kayseri de çok net pozisyonlar bulamadı, maç da 0-0'a bağlanmış biçimde gidiyordu. Bunu değiştirmek için hamle yapan Mustafa Denizli oldu ama pek başarılı olduğu söylenemez. Duran topların en yoğun olduğu dönemde Tello'yu çıkarmak bence yapılacak en son şeydi.

Öne geçenin maçı kotaracağı bir hale gelmişti maç. Mehmet Topuz'un sol kanatta boş olan Mehmet Eren'e müthiş bir pas çıkardı. Rüştü üzerine gelmesine rağmen topu ortaya çevirdi Mehmet, son vuruşu yapan ise Turgay oldu. Görüntü olarak güzel bir gol ama yerleşik bir defansın asla yememesi gereken türden de bir gol aynı zamanda. Top ayağıma gelsin de çıkarayım diye bakan kimdi bilmiyorum ama Turgay'ı rahatlıkla bozabilecek durumdaydı.

Şimdi hamle sırası Galatasaray'da. Ayağına kadar gelen fırsatı değerlendirebilecek mi bizimkiler, göreceğiz...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

1 yorum:

mrcool dedi ki...

Serdar Kurtuluş tu galiba

Related Posts with Thumbnails