Futbol Blog 7. Bölüm

Bu haftanın ana konusu Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiydi, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde olduğu gibi iki taraftar telefonla yayına katıldılar. Derbi üstüne tahminler ve münferit-toplu ikilemi hakkındaki görüşler söylendi.

Bu hafta tanıtılan bloglar Yerel Futbol Sitesi ve benim blogum oldu. Yerel Futbol sitesi gerçekten müthiş bir arşive sahip, internet üzerinde bulunabilecek en iyi amatör futbol kaynağı demek yanlış olmaz sanıyorum. Yeni bloglardan da benimkini tanıtmayı uygun görmüşler, sağolsunlar. Yalnız yerel futbol sitesi tanıtılırken gösterilen blog benimkiydi, orda bir karışıklık oldu sanıyorum.

Di Massimo Talento'nun İspanya'da tutuklanan Marsilya taraftarı Santos'la ilgili yazdığı yazı vardı ilk olarak. Bu konu hakkında Ortega'nın sıkça yazdığını eklemek gerek yalnız, Ali Okancı da bu detayı atlamayarak doğrusunu yaptı. Daha sonra Ortega'nın Deivid'in formasını yere atması hakkında yazdığı yazı vardı. Arada kaçırdığım yazı Alper abinin Almanya-Cezayir maçı yazısıymış. Daha sonra Bülent ve Ali abi ortaklaşa kendi bloglarını tanıttılar zaten :) AcetoBlog'dan Can Kozanoğlu röportajı ve Penne Arabiata'dan Süleyman Seba ve çocukluğum yazısıyla bloglar arası bağlantı'yı bitirdiler. Kendilerini tüm blog camiası adına kınamayı da unutmayalım :)

Kısa pas bölümü haber bülteni uzun sürdüğü için kırpıldı bu hafta, programı da etkiledi haliyle. Avrupa gol krallığındaki Inzaghi-Raul çekişmesine değinildi biraz. Daha sonra çöpçülerin freestyle takılıdğı bir reklam filmi gösterildi, Kaka'nın ilk bakışta yok artık denilen montaj videosuyla program kapatıldı.

Haftanın şakasında bu hafta Francesco Coco vardı. Bilmek isteyenler varsa yanındaki ablamızın adı Loredana D'Amato. 2006 yılında sevgilisiymiş Coco'nun, şimdi ne yapar ne eder bilemem. +Repleri bekliyorum...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

4 yorum:

Consigliere dedi ki...

ah italyanlar ahh =)

Alper Öcal dedi ki...

Kınıyorum seni Uğur :)

Unuttuğun yazı benim blogda yayınlamış bir yazı. Meşhur Cezayir - Almanya maçının yazısı.

pclion dedi ki...

:D

Alper abi, dalgınlığıma geldi, yazıyı yazarken bir türlü hatırlayamadım. :) Salih'le şimdi onu konuşuyorduk, ekledim hemen.

Daima Fenerbahçe! dedi ki...

vayy be Uğur helal olsun kardeşim...

Related Posts with Thumbnails