Futbol Blog 6. Bölüm

Futbol Blog'un 6. bölümünü rüzgarın şiddetli muhalefetine rağmen takip etmeyi başardım. Eskilerden tanıtılan blog Lambuja, yeni bloglardan ise Mutlak Gol oldu. Alper abinin blogunun tanıtılacağını az çok bekliyorduk zaten. Mutlak Gol'deki futbol oyuncakları serisi ilgimi daha önce çekmişti, Ali Okancı da özellikle vurguladı bu konuyu.

En iyi 5 yazıda Noat Samisa'nın Arsenal analizi, Dutchman'in Tribün Aşkları yazısı, Ceza Sahası'ndan Fatih Tekke yazısı, Di Massimo Talento'dan Tony Schumacher ve Battison olayının hiakyesi ve Neretva'nın Akademi Lig incelemesiydi. Özellikle Neretva'nın yazısı üstünde duruldu. Benim de yakından ilgilendiğim bir konu, Neretva oldukça bilgilendirici bir yazı yazmış bizler için.
Kısa pas bölümünde ise Karşıyakalı Özgür Soylu arkadaşımızın hepimizi üzen vefatına değinildi ilk. Biz de tekrardan arkadaşımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve dostlarına baş sağlığı dileyelim.

Diğer konular ise Wimbledon psikologunun takımı ilginç ve değişik bir yolla motive etme çabası ve Freestyle Football 2008 Şampiyonu Sean Garnier'di. Anket bölümünde de AcetoBlog'da da geçen İtalya Derbisi meselesi ve Türkiye'de maçların gündüz oynanması önerisiydi. Bunun avantajlarından söz edildi.

Sean Garnier'in videosu aşağıda, izlemek isteyenler için;

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

2 yorum:

PENNEARABIATA dedi ki...

dimassimotalento'dan tonı schumacher ve batiston olayı :)

pclion dedi ki...

Evet oydu :)

Bu hafta öneriler için geç kaldım ama Salih'in ve Neretva'nın yazılarını önerecektim zaten, pek farketmemiş.

Related Posts with Thumbnails