Futbol Blog 5. Bölüm

Blog tanıtımında pek sürpriz yaşanmadı. Tardini Büfe'nin tanıtılacağı az çok belliydi zaten, hakediyor da. Yenilerden seçilen blog ise bu hafta Di Massimo Talento oldu. İkisi de takip edilmesi gereken bloglardan.

Yazılara ise tanınan bloglar ambargo koymuştu. Borges'in hepimizi gülümseten 'Saçlar' yazısı, Noat Samisa'nın FC Seoul üzerinden Kore futbolunu değerlendirdiği 'FC Seoul ve Şenol Güneş' yazısı ve Flying Dutchman'in endüstriyel futbolla beraber değişen numara kültürüne değindiği 'Ergün Penbe'nin olmadığı yıllar' yazısı başı çekti. Ayrıca Mahalle Takımı'nda çıkan 'Eski Tüfek Çetin'den: Endüstriyel Futbol' yazısı ve Ceza Sahası'nda yayınlanan Sakaryaspor analizi diğer tanıtılan yazılardı. Aslında düşündüm de bunları Bülent abinin yayınlaması gerekli kendi blogunda. Hem tanıtılan yazılara erişim daha kolay olur, hem de daha çok kişiye ulaşmış olur yazılar.

Kısa pas bölümü ezeli rekabetlerin mercek altına alındığı bir bölüm oldu bu hafta.Roma-Lazio derbisinden sonra Göztepe-Karşıyaka rekabetini konu alan 'Körfezin ayırdığı biraderler' belgeselinden bir bölüm yayınlandı. Real Madrid'in iç saha maçları, Arsene Wenger'in 19 yaş ortalamalı takımı ise üzerinde konuşulan diğer konulardı.

Peki Ravanelli ne alaka derseniz o da bu hafta yayınlanan şaka videosunun kahramanıydı.

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

3 yorum:

Kurt dedi ki...

"Gönderen PCLioN zaman: 14:00 "
Program ne zaman bitti de bu kadar şey yazdın ? :)) ayrıca abicim sen zaten veriyorsun yazıları burdan aceto da program da verio. acetocular zaten tv den görür. dolaylı yoldan acetocular da senin blogdan görür ;) yannız benim yazım yine çıkmadı yıkıldım :(

pclion dedi ki...

Bu sefer biraz radyo yayını gibi oldu, göz ucuyla izlerken bilgisayarda birkaç işimi hallediyordum. Bülent ve Ali abi konuştukça yazdım ben de arada :)

Ortega dedi ki...

Lambuja'yı tanıtırlar diye bekliyordum. Ters köşe oldum bu sefer..

Related Posts with Thumbnails