Futbol Blog 3. Bölüm

2. bölüme blogger'ın sansürlenmesi damga vurmuştu, bu programla beraber normale dönmüş olduk. Bülent Timurlenk ve Ali Okancı genel anlamda eleştirileri dikkate almış olacak ki zamanı çok daha verimli ve keyifli kullandılar bu sefer. Konuşulan konu sayısı diğer programlara göre az tutulmuş, çok da güzel olmuş.

Konuşulan konuları merak edenler varsa ufak bir özet geçelim. Cruyff'un unutulmaz jübilesi, Beckham'ın Milano'daki Semti, Cantona'nın Sheffield Wednesday tarafından denenmesi, Ribery'nin enterasan reklam filmi bu haftanın aklımda kalan konularıydı. -Unuttuğum olabilir, söylerseniz eklerim-

Blog tanıtımında ise bu hafta bilindiği gibi borges vardı. Bülent abi oldukça iyi bir özet geçti bizlere, özellikle Bundesliga bilgisi konusunda söylediklerine katılıyorum. Diğer blog konusunda her hafta ters köşe olacağız gibi, bu hafta hiç okuma fırsatı bulamadığım 'The Neretva' adlı blog tanıtıldı, bir göz atmak lazım.

Blog yazılarında ise benim Veli Kavlak-Jem Paul Karacan-Aykut Demir yazımın da aralarında bulunduğu beş yazı tanıtıldı. Aslına bakarsanız bir buçuk yazı diyebiliriz, Franchi'nin Türkiye Kupası yazısında da ufak da olsa bir payım var. Diğer yazılar Şut ve Gol'de yayınlanan Trakya'da Futbol, Flying Dutchman'de yayınlanan Talent Pool ve Parmak arası terlik'in Seyir Zevki veren 5 Futbolcu yazılarıydı.

Bu program formatın biraz daha oturmuş olduğunu gördüm, gittikçe daha iyi olacağı izlenimini verdi bana. Daha önce de belirttiğim gibi, en önemli problem programın kısa süresi. 45 dakikalık program süresinin ikinci bir yarısı olduğu takdirde tadından yenmeyeceğini söyleyebiliriz...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

3 yorum:

Kurt dedi ki...

Yine ağzın kulaklarında bakıyorum yazın tanıtıldı ne de olsa :D en sonunda tayyip çıkmasaydı daha bir güzel olacaktı ama pat diye kestiler programı. neyse daha 3 hafta oldu. ilerde daha rayına oturur...

pclion dedi ki...

Aslında heyecan yoktu pek, biliyordum yazının tanıtılacağını. :) Tek içimde kalan sanki Ali Okancı blog hakkında bir şeyler söyleyecekken Tayyip Erdoğan'ın araya girmesi oldu.

Program sayısı arttıkça daha güzel olacağını biliyordum, sanırım daha da iyilerini seyredeceğiz sonraki haftalarda...

PENNEARABIATA dedi ki...

Gercekten tam biseyler soyleyecektim, konuyu milli takim teknik heyetine getirecek takip edilmesi gereken futbolcular listesine pc lion'un bahsettigi bu 3 ismi de alin diyecektimki, basbakan'a pas at dediler ve oylece kalakaldim. Kismet degilmis, ellerinize saglik! :)

Related Posts with Thumbnails