Fenerbahçe City

Önce Hull, şimdi de Stoke. Nedir bu Arsenal'in City'lerden çektiği? Hull City'nin büyük tırmanışını başlatan takım olmuştu Arsenal, o günden sonra 4 maçlık bir galibiyet serisi yakaladı Hull. Hafta içi Chelsea'ye, bugün de Manu'ya yenilerek seriyi bozdular gerçi ama yine de takdiri hakediyorlar, Manu'ya karşı ellerinden geleni yaptılar yine.

Bugünkü maçta Stoke City maçın son saniyelerine 2-0 önde giriyordu Arsenal karşısında. Stoke City'nin kadrosuna şöyle bir bakıyorum, Süper Lig'de tutunabileceklerinden şüpheleniyorum. Sorensen hariç gönül rahatlığıyla Premier Lig oyuncusu diyebileceğiniz birisi yok. EPL'de kaşarlanmış Faye kardeşler var bir tek, onların da takıma katkıları belli. Arsenal yenilmek için büyük çaba sarfetmiş görünüyor. Walcott ve Nasri yedekler arasındaydı, muhtemelen rotasyon içindi ama rotasyona sokulan oyuncuların seçimi yanlış gibiydi. Daha sonra Van Persie girdi, Nouma'dan hallice bir işe imza atıp kırmızı kartla soyunma odasının yolunu tuttu. Son saniyelerde Clichy golü attıysa da mağlup olmaktan kurtulamadılar.

Fenerbahçe de 'Fenerbahçe City'ymiş gibi oynar mı Çarşamba, ne dersiniz?

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

2 yorum:

Ögeday Karabulut dedi ki...

Biri yırtıcı forvet Edu'yu durdurmazsa Fenerbahçe 10'dan aşağı yemeden dönmez :D

apaç dedi ki...

maçı 94 dakika izledim. maçın hakkı beraberlikti lafını sevmem; ama hakikaten maçın hakkı beraberlikti. hatta 0-0 dı. pozisyon olmadan 3 gol oldu.

stoke city'nin çok dengeli bir kadrosu var. fizik güçleri epey baskın. özellikle de ilerideki fuller çok tehlikeli, çok güçlü, çok sıradışı bir forvet. stoke city tsl'nde kaçıncı olur, onu bilemem; ama bu adam tsl'de boy gösterirse en iyi forvetler listesine mehmet yıldız'dan sonra yazdırır adını. onu bilirim.

arsenal'e gelirsek, liverpool deplasmanına çıkar gibi çıkmışlardı bugün sahaya. geri düştükten sonra bir kaç hamle yaptılar; lakin olmadı. haddinden fazla ziya doğan'dı zaten bugün wenger.

hoş, iyi oldu yenilmeleri. sevindim fb maçı öncesi böylesi bir skor almalarına.

çarşamba günü yaparlar gerekeni artık.

Related Posts with Thumbnails