Veletler

Ara ara bloglarda bu kimdir tarzı sorular oluyor, bilebileceğim ender resimlerden biri bu olurdu herhalde. Beckham'ın bakışları, gülüşü pek de değişmemiş, belli ediyormuş o günlerden. Tamam abartmayalım, İngiltere atkısı işi yaramadı değil hani.
Bu adam futbolcu doğmuş arkadaş, belli yani. Futbol topuyla bu kadar uyumlu bir pozu ancak futbolcu adam verebilir. Messi candır...
Bu poza bittim. Hakikaten sevimli bir veletmiş Henry, yanakları sıkılası cinsten. Burda 4 yaşından fazla yoktur muhtemelen. Afro saçlar da yakıyor, uzatsa böyle olacak demek ki.En komiği bu ama. Gamsız insan Anelka küçükken gülebiliyormuş, bunu da öğrenmiş olduk. Saçlara ayrıca bayıldım, sınıfın en çalışkan öğrencisi olma ihtimali yüksek ilkokulda falan.

Fotoğraf bulma konusunda pek becerikli olduğum söylenemez, bu fotoğraflar da alıntı elbette. The Best Eleven'da güzel bir derleme yapılmış, bu fotoğraflar dışında Ronaldinho, Pele, Maradona gibi oyuncuların arasında bulunduğu 10 tane daha fotoğraf var, isteyenler göz atabilir.

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails