The Curious Case of Bank Asya: 21. Hafta

Şimdiye kadar eşine benzerine rastlanmamış bir hafta geçirdi Bank Asya. Her biri tek başına gerçekleşse haftanın sürprizi diyebileceğimiz birden fazla maç bu haftasonuna toplanmıştı. Lig lideri 6 gol yiyerek mağlup olacak ama ikinci ve üçüncüyle puan farkını koruyacak, lig sonuncusu 2-0 kazanacak ama düşme barajına bir puan bile yaklaşamayacak desek herhalde işin garipliği anlaşılacaktır.
Gaziantep B.Ş. Bld. Spor 0 - 1 Kartalspor
Çaykur Rizespor 1 - 4 Boluspor
Altay 3 - 2 Güngören Belediyespor
Kasımpaşaspor 0 - 2 Giresunspor
Sakaryaspor A.Ş. 2 - 0 Kayseri Erciyesspor
Kardemir Karabükspor 6 - 3 Manisaspor
Malatyaspor 4 - 2 Orduspor
Samsunspor 2 - 1 Karşıyaka
Sonuçlar yukarda. Manisaspor 6-0 geriye düştüğü maçta son 10 dakikada düzeltebildi averajını, sonuç 6-3'tü. Bence bundan da büyük sürpriz evinde namağlup olan Kasımpaşa'nın kendi sahasında iki farklı mağlup olması. Peki bu fırsatı arkadan gelen Karşıyaka değerlendirebildi mi, hayır. Onlar da Sercan Temizyürek'in 2 golüne boyun eğmişler, o da dikkatle izlenmesi gereken bir oyuncu. Bu sonuçlardan sonra Manisaspor'un avantaj sağladığını bile söylebiliriz zira Karabük deplasmanını atlattıktan sonra rakipleriyle arasındaki puan farkını korumayı başardı. Rize'nin kendi sahasında 4 yemesinin bile esamesi okunmadı bu hafta. Zirve yerinde sayarken bunun aksine küme düşme hattındakiler maçlarını kazandı. Sakaryaspor, Erciyes'i 2-0'la geçti, Giresunspor yukarda da söylediğim gibi bence ligin en büyük sürprizine imza atıp Kasımpaşa'yı deplasmanda geçti.

Her zaman söylüyoruz, Bank Asya'da çizgiler Süper lig kadar net değil, kimin ne olacağını bilemezsiniz ancak bu hafta bunun bile bir adım ötesine geçti lig. Blog arşivinde yerini almalı bu hafta...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails