David Beckham & Ayakkabıları

David Beckham'ın Fiorentina maçında giydiği ayakkabılarıymış efendim bunlar. Fiorentina maçını izleyemedim ancak gelen yorumlar Beckham'ın pek de etkili olamadığı yönünde. Zaten kısa süreliğine geldiği İtalya'da kimse ondan harikalar yaratmasını beklemiyordur muhtemelen, Amerika'nın yeni yeni gelişmekte olan futbol sisteminden İtalyan sertliğine geçişe alışana kadar kiralık dönemi bitecek. Saha içi katkısından daha çok MLS sezon arasını pazarlama açısından boş geçirmek istemeyen sponsorlarının aracılığıyla gerçekleşmiş bir transferdi bu, ayakkabılar da bu transferin özeti gibi duruyor adeta.

Bu sayede David Beckham da kariyerine bir başka dev takımın adını yazdırmış oldu tabii, o açıdan da önemliydi bu transfer. Manchester United, Real Madrid ve Milan. Gerçekten şık duruyor.

Satır arasında da olsa Milan demişken Kaka'ya değinmemek olmaz elbette, hele Milan taraftarlarının ortaya koyduğu tepkiden sonra. Akıl almaz rakamlar var ortada, Milan'ın patronları da paranın büyüsüne kaptırmış gibi duruyor kendisini. Kaka her ne kadar kalmak istiyorum deyip taraftarın hoşuna gidecek sözler söylüyorsa da bence ikna edilebilir bir görüntü çiziyor. Bu iş olacak gibi. Yine de esaslı bir yorum için bence hem transferin hem de rakamların kesinlikleşmesini beklemek gerek zira Manchester City'den rakamların fazla uçuk olduğu konusunda bir açıklama gelmiş. Bekleyip görmek lazım...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails