GS Bonus Reklamları

Galatasaray'a yıllardır getirilen en büyük eleştirilerden biri rakiplerine oranla potansiyelini gelire çevirmek ve kurumsallaşmak konusunda yeterince çaba sarfetmemesidir ancak Seyrantepe'deki stadyum için Türk Telekom'la anlaşılmasından bu yana bu hamlelerin yavaş yavaş istenilen düzeye geldiğini, saha içi gelirleri dışında da Galatasaray'ın gelir kaynaklarını yaratabildiğini görür olduk, bunlardan sonuncusu ise GS Bonus Kart gibi gözüküyor.

Aslına bakılırsa Galatasaray'ın bir bankayla ortaklığa gidip kredi kartı çıkarması yeni bir olay değil, hatırlarsanız seneler önce Vakıfbank'la benzer bir ortaklığa gidilmişti. Bu birliktelik kağıt üstünde kalınca elbette fazla ilgi olmadı bu karta ancak bu projede farklı olan yeni stadyumdaki tüm faaliyetlerde sadece bu kartın kullanılacak olması. Yani TT Arena'da bir maç seyretmek istiyorsanız bu karta sahip olmak durumundasınız. Hoş, öğrenciler, sabit geliri olmayan diğer taraftarlar için pek hoş bir haber gibi durmuyor ancak ülkedeki kredi kartı sahiplerinin oranını düşününce Galatasaray adına gerçekleştirilmesinin doğru olduğunu düşündüğüm bir proje bu. Hem kapitalizme karşı duruş gösterip hem de onlarca milyon euroluk transfer bütçeleriyle en iyi oyuncuların buraya gelmesini istemek pek de makul değil zaten.

Her neyse, bu konuları fazlasıyla yer verdik zaten blogda, benim asıl bahsetmek istediğim GS Bonus'un reklamları. GS Mobile'a Harry Kewell'ın "My name is Harry Kewell, Kewell from Galatasaray" repliği damgasını vurmuştu, GS Bonus reklamlarına da Keita-Nonda diyaloğu damga vuracak gibi. Leo Franco-Emre Aşık, Gökhan-Servet diyalogları da başarılı, özellikle Gökhan Zan'ın dansı bir başka. Reklamlar bu akşam dönmeye başlayacakmış televizyonlarda, seyretmek isteyenler varsa aşağıdaki videolardan izleyebilirler.

Ek: Sanırım öğrenciler için de bir çözüm düşünülmüş. Başta Erdal Güngör olmak üzere uyaran arkadaşlara teşekkürler...


Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

9 yorum:

saLsa dedi ki...

Komik olmuş ama yav özellikle de sondaki dans sahneleri.. Çok mu gerekliymiş onlar..:)

Gala's dedi ki...

Abi kredi kartı kullanmak istemeyenler, kullanma hakkıns asahip olmayanlar 2010 un başında çıkacak olan ön ödemeli kart alabilir. Maçtan önce yüklersin 35 lira izlersin maçı. Ha illaki köfte yiycem derse yüklesin 50 lira 2 de çay içer ;)

Fethi dedi ki...

bugüne kadar bir reklamdan tüylerim diken diken olmamıştı,onuda başaran arda turanlı gsmobil reklamıdır.

o ne reklamdı oyle

os dedi ki...

o değilde, bu karta başvurduk iyi hoş.. ama kart geldiğinde, yanında o bonus kafalardan da versinler..
saçı olan var, olmayan var arkadaşım...

takarız kafamıza takke gibi, facebook profil fotosu yaparız, maça gittiğimizde kafamız sıcak durur, şeklimiz olur...

ayrıca danslar, reklam falan tamam da... bu bonus kafa en çok nonda'ya yakışmış....

sen o kara boğa, resmen kırmızı boğa olmuş.. artık utancından mııı, gülmekten mi bilmiyorum ama.. resmen kırmızıya çalan bir siyah..
http://www.galatasaray.org/images/giris/1051__294-gsbonus.jpg

sembolist dedi ki...

Uğur şöyle bir tespit yapmak istiyorum:Şuanda Türkiye'de televizyondan GSTV izlemek isteyip de,5 TL aylık ücreti de gözden çıkarmış,internetten değil de TV'de izlemek isteyen en az 500.000 insan var.Fakat gerek teknik zorluktan dolayı(digitürk alma şartı ve internetten izleme şartı çok garip,çünkü bizim evdeki 3 kişiyi pc'nin başında TV izletmek ne kadar mantıklı?) 5 TL'si ellerinde bekleyen bu kitleyi GS yönetmi ilginç bir şekilde görmezden geliyo.
Mesela yüz binlerce kşinin evinde kart girişli uydu cihazı var,aylık veya yıllık bir ücretle küçük bir GS kartı şeklinde satış olsa ve bu kart sayesinde evdeki Tv'lerden GSTV'i izlense,idda ediyorum en az 500.000 rakamına kolayca ulaşılır..
Bu mümkün değil mi?

AbSurDMaN dedi ki...

Reklamlar mük-kemmel.

Arkhe dedi ki...

Avantaj sağlanmasına tamam ama kart olmadan TT Arena'ya girilemez demek bence fazla acımasız olmuş.

Erdal Güngör dedi ki...

@Arkhe

İleride prepaid kartı çıktımı bu sorun ortadan kalkacak,akbile benzer bir şey.Her Galatasaray Taraftarı maça gitsin yada gitmesin bu kartı cebinde olması şart ve sanırım her Galatasaray taraftarının bütçesine makul bir fiyatla satılacaktır.Ben endüstriyel futbola karşı radikal duruşum var ama samimi söylüyorum bu proje benim düşümceme göre mor forma yada GSTV'yi şifrelemekten kat kat üstünde ve sağlıklı.Her şeyden önce karaborsa illetinden kurtulacağız,ikincisi kağıt bilet uygulaması rafa kalkacak böylece ormanlarımızıda koruyacağız çevreci kartta diyebiliriz.Şunuda belirtmekte fayda var,çoğu kişi yeni stadımızda normal paranın geçmeyeceğini tuhaf karşılıyor,Avrupada yeni yapılan modern statların hepsinde bu uygulama var,benim ilk kez euro2000'de Portekize çeyrek final oynadığımız maçta başıma geldi.Amsterdam arenada büfeye gittim meşrubat alacağım o zaman avro yok,uzattım kadına 10 florin bana yan tarafta duran bir otomatiği gösterdi "git oradan plastik para al öyle gel" dedi,bunlara alışacaksınız.Schalke 04 kulübü plastik para uygulamasından yılda 2 mio.avro gelir yapıyormuş çünkü kartta artan paraları bir daha ki maça kullanamıyorsun ama bizim çıkacak kart ile paran kaybolmayacak.

Emre Bozkurt dedi ki...

reklamlar güzelmiş :D

Related Posts with Thumbnails