Kura Çekimi || Galatasaray - Beşiktaş - Kayserispor

UEFA Kupasındaki temsilcilerimizin kuraları saat 14'te çekiliyor. Muhtemel rakipler ise yeni belli oldu.

Galatasaray'ın Muhtemel Rakipleri

SSC Napoli (ITA)
R. Standard de Liège (BEL)
NEC Nijmegen (NED)
AC Bellinzona (SUI)
FC Honka Espoo (FIN)

Seribaşı olmayan bir grup için oldukça güçlü bir beşli gibi duruyor ilk bakışta. Napoli'nin kurduğu kadro göz önünde bulundurulursa Galatasaray'a transit geçmesi en büyük arzumuz. Standard Liege'in iki gün önce Liverpool'a çektirdiklerini göz önünde bulundurursak ilk tur için pek rahat bir kura olmaz.

NEC ve Bellinzona ise en uygun rakipler gibi duruyor, hem ulaşım rahatlığı hem de yayın imkanı olarak. Honka ise bir Finlandiya ekibi, kendimi bildim bileli ters gelmiştir kuzey takımları Galatasaray'a taa Göteborg'tan beri. Çıksa üzülmem ama benim tercihim değil en azından.

Beşiktaş'ın Muhtemel Rakipleri

FC Zürich (SUI)
FCU Politehnica Timisoara (ROU)

FC Baník Ostrava (CZE)

FC Metalist Kharkiv (UKR)

Saint Patrick's Athletic FC (IRL)


Galatasaray'ın rakiplerine oranla daha dengeli bir grup bu. Çok zayıf bir ekip olmadığı gibi Beşiktaş'a denk veya daha güçlü bir ekip de yok. Hepsi birbirine eşit gibi geliyor ancak Metalist'e puan vermeden eleme fikri ülke puanı açısından gayet hoş gözüküyor. Zürih te yayın imkanı açısından iyi bir seçenek olabilir.

Kayserispor'un Muhtemel Rakipleri

Sevilla FC (ESP)
FC Rapid Bucureşti (ROU)
Paris Saint-Germain FC (FRA)
UC Sampdoria (ITA)
Portsmouth FC (ENG)

Kayserispor'un kura şanssızlığı bu sene de devam ediyor. 2 sene önce onca takım arasından formda bir AZ Alkmaar'ı seçmişlerdi, bu sene o kurayı bile aratacak seçenekler var önünde. Rapid Bükreş yine de en uygunu, geçen senelere göre düşüşteler. Diğerleri 5 büyük ligin orta üstü takımları. Sevilla ve Portsmouth'u biraz daha ayırıyorum, inşallah onların yakınından geçmeyiz. Sampdoria ve PSG ise favori olur Kayseri karşısında. Çok yazık oldu bu gruba düşmesi Kayserispor'un.

Diğer kategoriler ise şöyle;



Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails