Galatasaray 4-1 Denizlispor || TSL Başladı

Öncelikle her maç öncesinde ve devre arasında yazdığım yazıları bu maç için yazamadığım için üzgünüm. Gözümle ilgili önemli bir problem yaşıyorum ve bu yazıyı yazarken bile oldukça zorlanıyorum aslında. Sürc-i lisan edersek affola diyelim şimdiden.

Galatasaray'ın maç kadrosu

-------------Aykut-----------

-Sabri-Servet--Meira--Hakan-

---------Topal--Ayhan--------

---Hasan---Lincoln---Kewell--

-------------Nonda-----------

Kayserispor maçının 2. yarısında gördüğümüz Galatasaray kaldığı yerden devam eder bir görüntü çizdi maçın başında. Pas alışverişleri oldukça başarılıydı. Bu ofansif olarak ta takıma yansıdı ve Galatasaray önemli pozisyonlar yakalamaya başladı. Bu bölümde ofansif orta sahalar Lincoln,Kewell ve Hasan çok etkili bir görüntü çizdiler, takımın geneli de onlara ayak uydurdu. Ancak Galatasaray Hasan'ın güzel ortasında Harry Kewell'la golü bulduktan sonra etkili oyun kendini "ilk yarı bitse artık" felsefeli, rölanti bir futbola bıraktı. Aykut'un yan toplardaki başarısızlığı yine kendini gösterdi ve bu bölümde Denizlispor duran toplarda etkili oldu ve bu da 43. dakikada beraberliği getirdi oyuna.

İlk yarı böyle bittikten sonra ikinci yarının Galatasaray adına oldukça sıkıntılı geçeceği kesindi. Hasan Şaş'ın yerine Arda Turan'ı oyuna alan Skibbe oyunu çözmeyi planlıyordu ancak iki takımın da planlarını değiştiren olay Murat Karakoç'ın gördüğü kırmızı karttı. Bu oyunun iyice Denizlispor yarı sahasına yığılmasına ve oyunun kilitlenmesine sebep oldu. Ceza sahasının 5 metre önüne kadar rahatlıkla gelen Galatasaray 10 kişilik etten bir duvara çarpıp geri döner bir görüntü çiziyordu ancak Hakan Balta müthiş bir vuruşla maçın Galatasaray galibiyetiyle biteceğini ilan etti. Bundan sonra gelen gollerin Lincoln'e 1 gol 1 asist istatistiği kazandırmaktan başka bir önemi yoktu.

Galatasaray Bükreş maçına daha iyi konsantre olacaktır ancak bu yeterli olacak mı, hep beraber 4 gün sonra öğreneceğiz.

*Detaylı bir yazı yazamadığım için üzgünüm, maçı bile zorla seyrettim inanın...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

3 yorum:

Ögeday Karabulut dedi ki...

Geçmiş olsun abi

Adsız dedi ki...

kewell da dahil öne çıkan bir futbolcu yoktu bugün. takım olarak kötüydük. taze teknik direktörler hakkında en az 3-5 ay ahkam kesmem, takımı tanıma süreci filan derim; ama bu ilkemi bozup, ismet tongoluk yapmak istiyorum: skibbe ile bu iş olmaz kardeşim. tez elden yol verile.

bu arada geçmiş olsun. yoktur önemli bir şey umarım.

4ever55

pclion dedi ki...

Gözüm enfeksiyon kapmış sanırım, iki gözüm de oldukça kanlı. Gün içinde bazen açıp kaparken bile zorluk çekiyorum, tam da maç saatine denk geldiği için pek istediğim gibi izleyemedim maçı.

Hepinize teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için, doktordan randevu aldık, bakalım...

Related Posts with Thumbnails