Reklamlar: Yalnız Futbol, Yenilsen de Yensen de & Tanıl Bora

Ara ara öneriler gelir mail kutusuna, Yalnız Futbol ve Yenilsen de Yensen de'yi seyredemeyenler zamanında Futbol Blog için yaptığım özetin bir benzerini bu programlar için de talep ediyorlar. Futbol Blog'u izlerken yazdığım için daha kolay oluyordu, şimdi ayrıca yapamamamın bir sebebi o ama ara ara da olsa programlarla ilgili gelişmeleri yazıp sizin geri dönüşlerinizi almak gerekiyor. Programların beğendiğiniz ya da değişmesi gerektiğini düşündüğünüz yönlerini öğrenmek bizler için de önemli zira dönüş alamayınca programın ekranda nasıl durduğuyla ilgili şüpheye düşüyorsunuz ve ilerleme kaydedemiyorsunuz. Yenilsen de Yensen de'nin ikinci sezon başlangıcında gelen eleştiriler eksikleri gidermede oldukça yararlı olmuştu mesela. Galatasaray TV'nin kolay erişilebilir bir kanal olmamasından dolayı Yalnız Futbol'la ilgili istediğimiz dönüşü alamıyoruz ekip olarak, ara ara bunun gibi yazılarda fikirlerinizi belirtirseniz bizim için de iyi olacak.

Birkaç saat önce 9. bölümünün çekimleri tamamlanan ve bu akşam 21.00'da yayınlanacak olan Yalnız Futbol'a değinelim öncelikle. Bu haftaki konumuz doğal olarak Ankaragücü maçındaki ağır mağlubiyet ve bunun nedenleriydi. Defanstaki yerleşim problemlerinden Rijkaard'ın konuyla ilgili açıklamalarına, oyunculara ve maçın istatistiklerine uzanan, detaylı bir program oldu. Bunun haricinde Sturm Graz maçına da değindik elbette.

Bunun haricinde programın gidişatıyla ilgili güzel bir gelişme var. İlk programdan itibaren programa katılması düşünülen ancak işleri sebebiyle bir türlü aramıza katılamayan Atahan ilk kez programda yer aldı. Onu da soranlar oluyordu, böylece cevaplamış olalım. Programı izlemekte sıkıntı yaşayanlar da oluyor son uygulama sebebiyle ancak Galatasaray.com'un internetten açık yayınına devam ettiğini hatırlatalım. Digitürk üyeliği ve Galatasaray TV aboneliği olmayanlar bu yolla izleyebilirler programı.

Yenilsen de Yensen de'de bu Cumartesi işlenecek konu Spor-Sinema ilişkisi. Film Ekimi'nde gala filmi olarak seçilen ve başka gösterimi olmaması sebebiyle muhtemelen gidemeyeceğim (Film Ekimi'ne selamlar olsun) Looking for Eric ve diğer yakın dönem spor filmlerine değinilecek programda, bir değişiklik olmazsa. Konuyla doğrudan ilgili konuklarımız da olacak programda, spor filmlerine meraklıysanız Cumartesi 13.15'te yayınlanacak olan Yenilsen de Yensen de'yi izlemelisiniz.

Son olarak olayı kişiselleştireyim dedim. Radikal yazarlarından Tanıl Bora, dünkü yazısında geçtiğimiz aylarda Futbolstar programıyla ilgili geçtiğimiz aylarda değindiğim anektodu kullanmış ve referans olarak blogu göstermiş. Öncelikle kendisine hassasiyeti için teşekkür ediyorum zira internet bu konuların fazlaca dikkate alınmadığı bir mecra ve sormadan, etmeden birçok yazınız ve fikriniz kopyalanabiliyor. Bu daha önce birçok blogun başına geldi. Tanıl Bora'nın gösterdiği bu hassasiyet bu açıdan önemli. Ayrıca takip ettiğim yazarlardan birinin blogu okuyor olması benim için ayrıca hoş bir olay. Reklamlar bitti...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

18 yorum:

PENNEARABIATA dedi ki...

Futbol Blog mu? Öyle bir program vardı di mi? Hey gidi günler :) Ne programdı ama!!!

pclion dedi ki...

Sunucusunu pek tutmazdım ama iyi programdı. :)) Hakikaten güzeldi yahu, orda yazımın adı geçince aldığım hazzı hiçbir zaman unutmayacağım...

PENNEARABIATA dedi ki...

ben de yorumcuyu pek tutmazdım hala da tutmam :))))))))))

ygtylmz dedi ki...

yenilsen de yensen de bu cumartesi 13:15'te mi ? ( Normalde 12:15'di )

reverdy dedi ki...

yenilsen de yensen de programında 2-3 kere izleyebildiğim atahan'ın yorumlarını izlemek keyifli olucak sizlerine yanında , bilgi için teşekkürler.

pclion dedi ki...

Yiğit, bundan sonra 13.15'te program, geçen haftadan itibaren böyle. 1'den sonra olması bence iyi oldu...

ygtylmz dedi ki...

Bencede süper olmuş . Haftasonları 12'de kalkmak pek iyi olmuyordu . Birde canlı yayın olursa tadından yenmez .

dt.ibo dedi ki...

GSTV şifreli bir ekstra pakete mi girdi digiturk te?
LigTv izleyebiliyorum ama GSTV izleyemiyorum

Adsız dedi ki...

Uğur, öğrenmek istediği şu,bende Digitürk üyeliği yokbende,sadece GS tv 'yi izlemek için ne yapılmalı,ya da izlenebliyor mu?
Digitürk paketi yerine sadec GS tv üyeliği satın almak istiyorum.Bilgilendirirsen sevnrim..

pclion dedi ki...

Sanırım internetten alma şansın var ama henüz hazır mı o altyapı bilmiyorum. Digiweb üzerinden izleme şansı var diyor resmi sitede, bahsi geçen kısım o sanırım.

http://www.galatasaray.org/galatasaraytv/haber/4925.php

alessandro del piero dedi ki...

uğur, atahan'ın katılması çok hoş olmuş gerçekten. yalnız bugünkü programda dikkat ettim, herhalde çaylak olması sebebiyle pek fazla söz hakkı vermediniz arkadaşınıza :)

şaka bir yana, bizler hala caner eler'in yolunu gözlemeye devam ediyoruz. ilk programların birinde onun da bir zaman katılacağı söylenmişti. son durum nedir acaba?

pclion dedi ki...

Atahan'ın ilk programı olması sebebiyle böyle oldu, zaman içinde düzelecektir o. :) Caner Eler bildiğin gibi profosyonel olarak Eurosport'ta çalışıyor ve neredeyse her günü dolu. O yüzden Caner Eler ara ara konuk olarak yer alacak programda...

karıncaezmez dedi ki...

İzledim, güzeldi, Atahan renk katmış iyi olmuş. Verilen istatislikler güzel, ama üzerinde çok duruldu, önemlidir ama siz çok fazla önem atfetmişiz. Başarılarınız devamını dilerim, izleyebildiğim müddet sizlere geri bildirim yapmaya çalışırım.

Gençay Ergez dedi ki...

Bende reklam yapayım. Tanıl Bora ne de olsa O bir "Gençlerli" :) Gençlerbirliği kültürünü yaşatan öncü isimlerden :)

dt.ibo dedi ki...

Uğur selam, öğrenmek istediğim o değil.
digiturk üm var, ligtv'm var, daha 2 hafta öncesine kadar GSTV izleyebiliyordum artık şifreli olduğunu iddia ediyor ekran. öylemi? öyleyse saçma değil mi? çünkü fbtv bedava bildiğim kadarıyla ve sadece GSTV ekleme şansımız ne onu da bilmiyorum

pclion dedi ki...

dt.ibo,

Digitürk ve Lig TV'in olsa dahi yeni uygulama Galatasaray TV'yi farklı bir statüye soktu. Bu vereceğin 5 tl Digitürk ve GS TV'nin anlaşması gereği paylaşılacak ve yanlış bilmiyorsam çok büyük bir bölümü direkt olarak kanala kalacak. Bunu bir dergi aboneliği gibi düşünmek gerek. Galatasaray TV'yi sanırım bir sms atarak ekleme şansın var pakedine ancak bende Digitürk olmadığından detayları nedir, tam bilemiyorum.

FB TV'nin statüsü tamamen farklı ve kulüp tarafından karşılanıyor gelirleri. Birebir karşılaştırmak doğru olmaz şu aşamada. İki sene sonra belki...

Adsız dedi ki...

muhteşem bir program her hafta hiç kaçırmadan izliyorum evdekilerin yaprak dökümünü aç baskılarına rağmen benim bu programda stüdyo ayrı bir hoşuma gitti sanırım florya değildi ? birde istatistikler süper oluyor gerçekten inşallah hep devam eder :) birde bu pogramda sponsor mu bulundu uğur hepiniz gsstoreden tişörtlerle gördüm gibi oldum bi anda gsstore mi sponsor oldu demiştim :)

pclion dedi ki...

Yeni stüdyoya geçtik, evet. Bundan sonra çekimler orda yapılacak. Giydiklerimiz de Galatasaray Store'dan, evet. Bundan sonra Galatasaray Store ürünleri giyeceğiz program için...

Related Posts with Thumbnails