Shortlist.slf: Kennedy Bakırcıoğlu - Ruslan Nigmatullin

Ajax forması giyen forvet Kennedy Bakırcıoğlu'yla ilgilenmekteymiş Galatasaray, bizim basına göre. Bu haber menejerlik oyunlarına ucundan, kıyısından bulaşan herkesi bir şekilde gülümsetmiştir. Hele CM 01/02 oynayan nesil illaki kendisiyle bir transfer görüşmesi yapmıştır. İsveç'te AIK, Helsinborg veGöteborg'dan sonra en iyi tanıdığım İsveç ekibinin Hammarby olmasının başka açıklaması olamaz zaten.

Haberin masa başı olduğu kesin ama yine de birkaç detayı belirtmeden geçmeyelim. Kendisi Mardin doğumludur ve aslen Süryani'dir, Türk vatandaşlığı vardır. Ancak ortada dolaşan bir dedikodu var ki o da ailesinin siyasi mülteci olduğu ve bu yüzden Türkiye'ye gelmek istemedikleri. Alper abi değinmişti bu konuya. Bunun dışında haberlerde santraformuş gibi bahsediliyor, alakası yok. Birçoğunuz iyi tanıyorsunuz zaten Kennedy'yi.

Kennedy Bakırcıoğlu haberleri önceki senelerde de basında yer aldığından blogda yer verip vermemekte kararsız kalmıştım ancak bunu değiştiren bir habere rastladım dün. Bir Fanatik haberine göre Galatasaray De Sanctis'in bonservisini alamayacağı için Rus kaleci Ruslan Nigmatullin'e yönelmiş. Hadi Kennedy Bakırcıoğlu'nu anlarız da Nigmatullin'i nerden buldunuz arkadaş, biz bile unutmuştuk kendisini!

Masa başı habercilerinin eline bir CM 01/02 shortlist'i geçtiğini sanıyorum, bunun başka mantıklı açıklaması olamaz. Gerçi Kayseri de Aghahowa'yı getirdi, yine de temkinli olmak lazım. Madem CM'den gideceğiz; santrafora Tsigalko'yu, orta sahaya Mark Kerr'i isterim ben...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

7 yorum:

papaz dedi ki...

Cristiano Ronaldo diye bir genç var Sporting'de. Biraz artist fln ama sanki iyi topçu olacak gibi, kaçırmamak lazım:)

Adsız dedi ki...

Fm nesli olarak ben de Guilherme'yi istiyorum. Enyeama da gelsin tamamdır.

ziggytheking dedi ki...

bir de reading'de Jem Karacan var. O da benden gelsin!

selaminko dedi ki...

o zaman ben kafadan Temur Altunhan'ı isterim takımıma. Bi de Andrea Gasbarroni'yi :)

Temur dedi ki...

Temur Altunhan ömrümü yemişti. Nick'in isim babası. 8 sezom 310 gol. Hey gidi Madrid'te Casillas'a attığı 4 gol hala gözümün önünde... Neyse bu arada De Sanctis'in bonservisi diyorlarda adamın sözleşmesi Mayıs'ta bitiyro Sevilla ile diye biliyorum ben.

Adsız dedi ki...

İşte önemli olan sözleşme bitmeden almak cüzi bi miktar verirsin hem o kulüp faydalanır hem de başka kulüplerden önce davranırsın. Ama sözleşme bi bitsin bak bakalım Milan'dan Juve'ye kadar kaç kulüp sözleşme önerecek Morgan'a? Bu adamı alamazsak Haldun'la kankası gözümüze gözükmesin!

Nevzat dedi ki...

Ben Isvecde yasadigim icin yakindan taniyorum kennedyi.
GS'lik oyuncu degil. Mülteci olma olasiligi baya yuksek.
Isvecde Assyriska SK takimi 1 lige ciktiginda maclarinda seyircilere reklam vermislerdi, Turkiye aleyhinde. Kennedynin kulubu.

Related Posts with Thumbnails