Kira Raporu

Özgürcan, Sakaryaspor'un gol yükünü çekmeye devam ediyor. Uzun süredir maç kazanamayan Sakaryaspor'un Diyarbakır deplasmanında galibiyet golünü atmış. Bu golle beraber toplam gol sayısını 9'a çıkardı Bank Asya'da. Bruno Ferreira'yı kategori dışı bırakırsak Bank Asya'daki en golcü oyuncular arasında rahatlıkla gösterebiliriz onu. Eğer Sakaryaspor'u ligde tutabilirse bu Özgürcan'ın yerinde sayan kariyerinde önemli bir ilk adım olabilir. Diyarbakırspor'da ise Erhan son iki maçtır yedekten giriyor, Sakaryaspor maçında da son 32 dakikada forma şansı bulabilmiş.

Bir diğer gelişme Semih Erdem'le ilgili. Sezonun ilk yarısı boyunca tek dakika forma şansı bulamayan Semih, Kartalspor'daki krizin de etkisiyle ikinci yarıda forma bulmaya başladı. Hem Altay hem de Samsunspor maçlarına ilk 11'de çıktı Semih. Kartalspor bu iki maçtan 1 puan çıkarabildi ama kadro çok yeni henüz, zaman geçtikçe birbirlerine alışacaklardır. Arif Erdem'in diğer yeğeni Mülayim artık uzatmaları oynuyor profosyonel liglerde, yavaş yavaş 3.lige ya da amatöre yolcu olacakmış havası var. Arda'nın, Uğur'un, Aydın'ın, Mehmet'in çıktığı Efsane PAF takımın kaptanıydı Mülayim, bu etiketle uzun süre şans da buldu ama nafile. Kardeşi Semih ondan daha başarılı olacak gibi.

Beylerbeyi fikstür gereği boş geçirdi bu haftayı. Gaziantep BB'sinde Uğur Erdoğan hafta içindeki maçta yine golünü atıp toplamda 6 gole ulaştı. O da geçtiğimiz sezonlara göre daha verimli bir performans gösteriyor. Bank Asya'dan taliplileri olacaktır önümüzdeki sene, Galatasaray'ın nasıl bir pozisyon alacağını merak ediyorum. Cafercan hafta içinde kırmızı kart gördüğü için son maçta yoktu. Beşiktaş maçıyla tekrar piyasasını düzeltti derken yapılacak iş değil Cafercan'ın yaptığı.

Kiralık deyince muhtemelen Oğuz'u merak ediyor herkes ama onun için henüz erken. Abdullah Avcı benzer bir yolu Aydın Yılmaz'da da izlemişti. En az 3-4 hafta onu düzenli forma bulurken göremeyeceğiz gibi. Uzun süredir profosyonel maça çıkamadığını düşününce maç kondisyonu olarak takımın oldukça gerisinde olduğunu söylemek yanlış olmaz, bunu kapatması gerekiyor öncelikle...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

2 yorum:

Sinan Kolat dedi ki...

sakaryaspordaki performasini izlemedim ama ozgurcan'in GSye hicbir zaman yetebilecegine inanmiyorum aslinda, Mehmet Guvenin de
Oguz Sabankayi ise cok merak ediyorum, Semih Kayayi, Murat Akcayi da keza

pclion dedi ki...

Düzeltme için teşekkürler. Yazı da oldukça yararlı olmuş...

Related Posts with Thumbnails