How I Met Your Mother Efsaneleri #8: The Bracket

Efsane bölümler arasında 'Nothing Good Happens After 2 A.M'i ve 'Naked Man'i saydıktan sonra sırada The Bracket var. How I Met Your Mother'ın zirve yaptığı ikinci sezonundan sonra kaçınılmaz bir düşüş yaşansa üçüncü sezonda da güzel bölümler vardı, The Bracket gibi. Biraz da Amerikan Basketboluna aşinaysanız ağızda dağılan kurabiyemsi bir tad bırakıyor dizi.

Bölümün merkezinde Barney var. Kız tavlamak için geliştirdiği bazı formüllerin işlememesi üzerine şüphelenen Barney, Lily'nin barda karşılaştığı esrarengiz bir kızın kendisini sabote ettiğini anlıyor. Bunun üzerine kızı bulmak için NCAA'in Mart Çılgınlığı formatında en berbat şekilde terk ettiği 64 kızı eşleştirip bizimkilerle beraber sıkı bir elemeden geçiriyor. Daha sonra 'Final Four'a kalan kızlarla Lily ile beraber görüşmeye gidip kızı bulmaya çalışıyorlar. Baştan sona komedinin hakim olduğu bir bölüm daha. Bir de Barney tiradına şahit oluyorsunuz bölüm sonlarına doğru.
(Barney's apology)
Barney: Hey, I don't remember you. I've spent the last two days trying to remember every girl I've slept with and all of the horrible things I've done to them, and I've done some horrible things. I mean at one point I'm pretty sure I sold a woman. I didn't speak the language but I shook a guy's hand he gave the keys to a Mercedes and I left her there. I'm the guy who keeps a scrap book of all the women but I never thought I was the guy who would sleep with a girl and not even remember her. So from the bottom of my heart, for what ever I did to you, I apologize.
Listede 8 numarada yer buldu The Bracket, yavaş yavaş gerçekten efsanevi bölümlere doğru geliyoruz yavaş yavaş...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

6 yorum:

os dedi ki...

şahane bir bölüm daha hakikaten.. daha önceki yorumlarda başka bölümlere de gönderme yapmıştım ama, 8. sıraya geldiğimizde bunun senin açından sinir bozucu olduğunu farkettim.. şimdi susuyorum, sen top 10'u yayinladiğinda "abi şu da vardı bak" diye kızdırabilirim yalnız..

yazdığın özür notu da özetliyor aslında mevzuyu :)

bir de sana naçizane tavsiyem, çünkü sen daha iyi yaparsın.. bu top 10 bölüm bittikten sonra top 10 sahne yapabilirsin.

2 tane favorim var, ve bir numara belli :)

pclion dedi ki...

Sorma hocam. 3 bölüm yayınladım, ikisi listede yoktu, düşün halimi :)İlk 5 belli ama bir çok iyi bölüm dışarda kalacak gibi. Ne kadar iyi bir dizi olduğunu gösteriyor bu da How I Met Your Mother'ın...

os dedi ki...

top 10 büyük cesaret valla, aşağı yukarı 70 bölüm yayınlandı desek bunların en az 20sini kendimden geçerek izlemişimdir.

sözlükte görüyorum, insanlar takmışlar o anne, bu mu anne.. vs.vs. yahu bırakın anneyi, takılın işte sezon sezon.. misler gibi.

aklıma bir şey takılmıştı sana sorayım bak maille.

neverLander ® dedi ki...

8 numaraya güzel seçim =) her posttan sonra açıp bi bölüm izleyesim geliyor.eheh =)

gkhngnyhn dedi ki...

pineapple incident, ilk 5teki yerini almıştır :) 1. de intervention olur kanımca. mahalle değil okur baskısı.

pclion dedi ki...

Şarbon hocam,

Pineapple incident kesinlikle üst sıralarda var ancak 1. sıra için düşündüğüm başka bir bölüm var. Yan panele bakarsan zaten anlarsın muhtemelen. :)

Related Posts with Thumbnails