Futbol Blog 10.Bölüm

10. bölüme geldi Futbol Blog. Program 90 dakika olacak mı derken Okay Karacan'ın ani ayrılığından sonra programın geleceği hakkında şüpheye düşsek de yine keyifli bir program izledik bu hafta.

Haftanın konusu beklendiği gibi Galatasaray-Beşiktaş derbisiydi. Galatasaray'ın hem ev sahibi sıfatıyla, hem oyun düzeniyle avantajlı olduğu konusunda fikir birliği vardı. Haftanın anketi de bu yönde çıktı zaten.

Tanıtılan bloglar Romanista Bukowski ve Uzun Paslar idi. Romanista bildiğiniz gibi Türkçe futbol bloglarının en eskilerinden. Sağlam arşivi olan bloglardandır. Son dönemde pek sık takip etmesem de özellikle İtalya ligindeki gelişmeler hakkında kontrol edilmesi gereken bloglardan biridir. Uzun Paslar ise sağ paneldeki Türkiye ligi incelemelerinden hatırladığım bir blog, hoş yazılar çıkıyor orda da...

En iyi 5 yazının ilki tahmin ettiğim gibi Papaz Metin'in Bank Asya'da İlk Yarının 11'i yazısıydı. Arada bir yazı önerisi gönderiyorum programa, bu hafta gönderebilseydim ilk sırada yazacağım yazıydı, tavsiye ederim. Diğer yazılar borges'ten Daum vs. Houness, Noat Samisa'dan Beklenilmiş Ayrılık, King Santillana'dan Armalar serisi ve Mutlak Gol'den Seksenlerin Milan'ı idi.

Kısa pas bölümü bu hafta kısaydı gerçekten. Messi'ye atılan tekmeler, Victoria ablanın David'i İtalyan spiker'den kıskanması, Gattuso'nun insan üstü fiziği üzerinde durulan konulardı. Haftanın şakasında Vieri vardı ancak diğerlerinden uyanık çıktı o, yemedi şakayı. Fotoğraftaki abla kim bilmiyorum, bilen varsa onu da yazsın bari. Emeğe saygı+rep...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

8 yorum:

ich dedi ki...

Mutlakgol; seksenlerin efsane Milan'ı

Fotograf; Melissa Satta.

PENNEARABIATA dedi ki...

e yazmışsın ya zaten, 80'lerin Milan'ı diye.

pclion dedi ki...

ich düzeltti sağolsun. Düzeltme notu eklemeyi unutmuşum :)

MARADONADONI dedi ki...

fotoğraftaki hatun Elisabetta Canalis. şimdilerde Parmalı Reginaldo tokmaklıyor galiba.

papaz dedi ki...

benim bu blog ismi herkese gülünç geliyor nedense:)

güzel programdı yine, vieri de sonradan çaktı şakayı yoksa başta hatuna yapışmıştı:)

BT dedi ki...

10 program için de yaptığın değerlendirmeler için teşekkür ediyorum...

pclion dedi ki...

Benim için bir zevkti Bülent abi. Hem programı kaçıranlar için bir özet, hem de tanıtılan yazıları bulmakta güçlük çekenlere kolaylık olsun diye yazıyorum, umarım faydalı oluyordur.

Ayrıca bloguma yorum yapman da benim için büyük mutluluk...

Alfredo dedi ki...

bülent timurlenk'in başka bi blogda yorum yazdığını ilk defa görüyorum :D

pclion büyük adamsın :)))

Related Posts with Thumbnails