Şampiyonlar Ligi 2.Tur & 21.45

Şampiyonlar Ligi 2. tur kuraları çekildi. Adet olduğu üzere çaylaklar çaylaklarla, büyük abiler birbirleriyle oynuyor. Inter'in nasıl olsa garantiledik diye son iki maçta yatışa geçmesi başına büyük bela açacak gibi. Daha 2. tur'dan Manchester United'a tosladılar, fena maçlar olacak. 2001 yılında Galatasaray da benzer bir gevşeklik göstermiş, garantiledik havasıyla PSG'le 2-0 yenilince çeyrek finalde Real Madrid'le kapışmak durumunda kalmıştı.

Porto ise bir şekilde birinciliği alıp yeni yetmelerden biriyle eşleşmesini biliyor. Geçen sene Schalke'yi çekmişlerdi 2. turda, bu sene de Atletico'yu. Bir de Villareal-Pana gibi Şampiyonlar Ligi'nden çok UEFA 3. tur maçını andıran bir eşleşme var. Geri kalan maçlar oldukça zorlu, Juve-Chelsea, Real Madrid-Liverpool gibi kaçırılmaması gereken ikililer de oluşmadı değil.

Esas gelmek istediğim nokta farklı. Bu kadar güzel maçın içinden illa 2 tanesini mi seçip izlemek zorundayız? Tamam 21.45 bir markadır, Şampiyonlar Ligi saatidir ama sıkışınca gayet de 19.30'da oynanabildiğini gördük. Bu kadar güzel maçlar arasından seçim yapmak daha da kötüsü seçimi Doğan Medya'ya bırakmak insanı ürkütüyor. Bir Chelsea Juve ya da Inter-Manu mücadelesi yerine "Nihat'lı Villareal Pana karşısında!" sloganıyla karşımıza çıkmayacaklarının garantisini kim verebilir? Bu konuyu arkadaşla konuşurken baştan şakalaştık, sonra ciddi ciddi korkmaya başladık. Bu kadar da olmaz di mi? Olmaz herhalde...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

1 yorum:

alessandro del piero dedi ki...

abi haklısın çok büyük bi tehlike var gibi önümüzde ama yine de justin.tv, rojadirecta.com gibi alternatifler var en azından günümüz dünyasında.. bi şekilde kurtarabiliriz kendimizi..

Related Posts with Thumbnails