Bordeaux-Galatasaray vs. NEC-Hamburg

Daha önce PSV, Deportivo, Porto gibi sıkça eşleştiğimiz takımlar olmuştu ama Bordeaux gibisi ilk kez oluyor herhalde. 3 sene üst üste aynı kura ama bu sefer eleminasyon sistemiyle. Lucescu'nun Shaktar'ı, Gerets'in Marsilya'sı, Bremen, Fiorentina derken orta karar bir kura oldu Bordeaux. Geçen senelerdeki kapasitesi sınırlı kadromuzla bile karşısında iyi iş çıkardığımız bir takımdı Bordeaux, o yüzden çok korkum yok. Nonda ve Karan'ın gol kaçırma şenlikleri düzenlediği geçen seneki maç hala akıllarda. Bizden çok Bordeaux'nun bu kuradan çekindiğini düşünüyorum, grubun üç ağır topunu gol yemeden deviren bir Galatasaray olacak bu sefer karşılarında.

Bordeaux'nun Cluj maçlarından 6 puan çıkarabildiği için grubunda üçüncü olabilidi. Geri kalan 4 maçta sadece bir puan alabildiler. Bu da ofansif olarak güçlü, oyunu domine eden ekiplere karşı zaafları olduğunu gösteriyor bize, yüzeysel bir bakışla. Deplasmanlarda iyi işler çıkaran bir Galatasaray'ın ilk maçta en kötü ihtimalle gollü bir beraberlik koparabileceğini düşünüyorum. İkinci maçın içerde olması da önemli bir avantaj.
Bordeaux'yu, göz ucuyla da Hamburg'u sıkça izleyeceğiz, yazacağız önümüzdeki aylarda. Ön değerlendirme olarak burda bırakalım. Kuranın geri kalanı ise üstteki gibi...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

3 yorum:

arsw dedi ki...

tahminlerim yine beni yanıltmadı ve Galatasaray'ımız yine iyi kura çekti.başarılar diliyoruz.

aksilaz dedi ki...

ıkı turuda atlarız

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
beautiful games and Galatasaray will win without many problems.
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

Related Posts with Thumbnails