Dizi Dünyasından Kısa Kısa

CNBC-E'de yayınlananlar ağırlıklı olmak üzere takip ettiğim diziler hakkında ara ara tanıtımlar yayınlıyorum bildiğiniz gibi. Bu tanıtımlarım sürecek, bunun yanı sıra ara ara dizilerden haberleri derleyip blogda yayınlamaya çalışacağım. İlk derlemeyle karşınızdayım.

*The IT Crowd dün gece itibarıyla geri döndü. Bilgi işlemde çalışan iki kafadar aracılığıyla aslında bilgisayarla fazlasıyla haşır neşir olan insanların başına gelen trajikomik olayları oldukça iyi yansıtan, türünün en iyi örneklerinden biri olan IT Crowd 3. sezonunu açtı. İlk iki sezonu 6şar bölüm olarak yayınlanan dizinin fanları bu sezonu biraz daha uzun bekliyordu ama malesef bu sezon da 6 bölüm olacak.

*7. sezonunu yaşayan efsane komedi Scrubs'ın 8.sezonunun da yapılacağı kesinleşti. Daha önce başrol oyuncusu Zach Braff tarafından 7. sezonun artık dizinin finali olacağı açıklanmıştı ancak yeni gelen haberler aksini gösterir nitelikte. NBC ile sözleşmesi sona eren dizinin 8. sezon için ABC ile anlaştığı kesinleşti.

*Bu iki güzel haberden sonra berbat bir haberimiz var maalesef. Daha dün tanıtımını yayınladığım Pushing Daisies kanalı ABC tarafından iptal edilme kararıyla karşı karşıya kaldı. Dizinin yapımcısı Bryan Fuller dizinin bu sezon çekilen bölümleriyle tamamlanacağını ancak diziyle ilgili bir film çekmeyi düşündüklerini açıkladı.

*South Park'ın yaratıcısı Trey Parker LA Times'a yaptığı açıklamada efsane animasyon dizi Southpark'ı bir filmle bitirme fikrine sıcak baktıklarını açıkladı. Yakın gelecekte diziyi bitirme planları olmadığını vurgulayarak tabi...

*Son olarak bir magazin haberiyle bitirelim. Entourage dizisinde Turtle karakteriyle tanıdığımız Jerry Ferreira dizide rolü gereği Jamie-Lynn Sigler'la beraber son iki bölümdür. Yalnız işin ilginç yanı bu ikilinin gerçek hayatta da beraber olması. Entourage gerçekten Hollywood dünyasıyla iç içe bir dizi olduğunu bizlere tekrar göstermiş oluyor böylece. Dizi içinde daha önce Seth Green, Mandy Moore, Melinda Clarke, Jamie Pressly gibi birçok ünlü yazar ve oyuncu gerçek kimlikleriyle boy göstermişlerdi.

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

1 yorum:

mrcool dedi ki...

The IT Crowd in başlaması süper süpriz oldu ya
hiç umudum yoktu devam etmesinden

Related Posts with Thumbnails