Denizli 4-3 Bursa | İzlenilesi Maç...

45 dakika, 7 gol, 2 geri dönüş, 1 kazanan! Golsüz, kısır bir haftada izlenilesi tek maçtı belki de Denizlispor-Bursaspor maçı ama maalesef bu ligin adı Süper Lig. Ayda 40 ytl ödediğimiz bu ligde istediğimiz maçı seyretme gibi bir şansımız yok. 4 spiker ve 4 takım arasında dönüp duran kısır bir döngü bu.

Bu müthiş maçın özensizce kesilmiş 3 dakikası dışında seyretmemiz mümkün değil. Onun için de gece yarısına kadar beklemek gerek. Bu ülkede üç büyük takım dışında takımın neden taraftarı yok, neden stadlar boş demeyi biliyorlar beyzadeler ama insanın izleyemediği, takip edemediği bir takımı tutma şansının ne olduğunu sorgulayan yok. Anadoludaki insanlar üç büyük takımı destekleyince bir de şehirlerinde linç ediliyorlar, vay sen nasıl şehrinin dışında bir takımı desteklersin diye. Adam şehrinin takımını takip edebiliyor mu, onu da soran yok.

Ne teknik analiz, ne hakem entrikaları. İşte Türkiye Liginin özeti tam olarak budur...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

2 yorum:

apaç dedi ki...

bu maçla ilgili söylenecek tek şey var:

oradaydım.

ben son yıllarda bu kadar keyifli, bu kadar deplasman tribünlü, bu kadar fatih yiğen'li bir iç saha maçı izlememiştim.

çok alaca duygular içerisindeyim. çookk.

Daima Fenerbahçe! dedi ki...

o kadar para kazanmasına rağmen digitürk haftanın bütün maçlarını canlı yayınlamıyor. yıllardan beri durum böyle. yeni yayın ihalesinde yayıncı kuruluş bütün maçları canlı yayınlamak zorunda ibaresi konulmalı.

Related Posts with Thumbnails