İlk Kramponum: CTR 360

Bülent abinin yakın zamanda yaptığı bir anket vardı hatırlarsanız, kramponlarla ilgili. O ankette 'Kramponunuz var mı?' sorusuna "hiç olmadı" cevabını veren 878 kişiden birisi de bendim. Futbol oynamaya spor ayakkabısıyla giden ve ayakkabısının ön tarafının neden bu kadar çabuk eskidiğiyle ilgili soruları geçiştirmeye çalışan bir gençtim en nihayetinde. Fakat geçtiğimiz haftalarda bunu değiştiren bir gelişme oldu, Nike yetkililerinden birisi sağolsun, yeni kramponları CTR 360'ı onlar için test edip edemeyeceğimi sordu. Ben de memnuniyetle kabul ettim, bu yazının yazılış sebebi de bu deneyimimi sizlerle paylaşmak.

Öncelikle şunu söylemem gerek, kramponun vadettiği daha iyi pas alıp verme, top kontrolü gibi konularda başarılı bir futbolcu olmadım hiçbir zaman, halı sahaların 'koşan, basan, mücadele eden' sıfatları daha uygun kalıyor teknikten ziyade. O sebeple krampon büyük fark yarattı, top kontrolüm %50'ye varan oranda arttı cümleleri kuramayacağım ama futbol oynamayı seven birisi için düşünülebilecek en iyi hediyelerden birisi krampon olsa gerek. Kramponları görünce bir anda bir çocuğun duyacağı türden saf bir heyecana kavuşabiliyorsunuz, futbol sevginizi iliklerinize kadar hissediyorsunuz. Sırf bu sebeple bile teşekkür etmem gerekiyor kendi adıma.

Kramponun yanında ilgili uzmanlarca hazırlanan bir CD de veriliyor, burda bahsi geçen teknik özelliklerle ilgili profesyonel antrenman görüntüleri var. Siz de bunları uygulayıp kendinizi geliştirme imkanına sahip oluyorsunuz ancak bunları uygulama fırsatı bulamadım açıkçası. Dedim ya, fazla da ümitvar olmamak lazım konu top tekniği olunca. Yalnız antrenmanların iyi hazırlandığını, aldığınız ürünü en kaliteli şekilde sunmaya çalışıldığını söyleyebilirim. İlgili arkadaşlara tavsiye ederim videoları.

Videolar bir kenara da, 'Take it to the next level' reklamındaki oyuncu hissini bana bile hissettiriyorsa kramponda bir keramet vardır herhalde. "Fabregas bana pas atsa, tek vuruş yapsam ve gol olsa..."

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

12 yorum:

Adsız dedi ki...

her şeyi süper ama şut çekerken bi sorunu var sanırım olmuyor olamıyor bir türlü(ama top ayağa yabişiör : P)

tiempo (tevez kullanılıyor reklamlarında sanırım kewell ın kullandığı da tiempo) nike ın en dengeli ayakkabısı(koşu, şut, topa hakimiyet)

kader keitanın kramponları hangi marka ve seri bilen varsa sevinirim

bir de türkiye de mizuno kullanan oyuncu var mı bildiğiniz

Kieran dedi ki...

mizuno'yu genelde bank asya'daki futbolcular tercih ediyor.benim bildiğim kadarıyla geçtiğimiz senelerde malatyaspor'da oynayan atilla birlik ve bülent akın'ın ayakkabıları mizuno idi.çünkü o ayakkabılar bana kadar ulaşmıştı=) onlardan duymuştum zaten ilk kez çoğu bank asya futbolcusunun kullandığını söylemişlerdi.

Adsız dedi ki...

reklamlar

pclion dedi ki...

Müthiş tespit gerçekten...

os dedi ki...

Buna Reklam diyenlerin Bilet yarışmalarında soruyu görmek için F5 tuşunu bozdukları belirlendi. Ordaki reklam olmuyor sanki...

Yapılan araştırmalar sonucunda bir sonraki yarışmamızda hediye olarak F5 tuşu verilecektir.

Lütfen sorulan soruya cevabınızla birlikte, klavye modelinizi de iliştiriniz.

GSRock dedi ki...

Kapitalizm bloglara kadar ulaşmış, kapitalizmin girdiği heryer gibi yakında buralarda kirlenir, üzücü...

AbSurDMaN dedi ki...

Oha kapitalizm denmiş yuh o_O

Kramponların hayırlı olsun :)

Orçun ARAS dedi ki...

Güle güle kullan uğurcuğum.Sen okula vakit ayıramayıp bu blogla uğraşıyosun yıllardır.Ufak tefek şeylerle millet zengin olduğunu sanıyor ya şaşkınım yani.

Arkadaşlar reklam sektörü tabi ki gelişti ama getirisi 1-2 rakı masasında bitecek kadar küçük haberiniz olsun.

Orange dedi ki...

hocam boşver, güle güle eskit.

Majesty dedi ki...

Çalıştığım işletim sistemi microsoft, bilgisayarım HP, işlemcisi Intel, monitörüm Samsung, oracle database'i kullanıyorum. Solculuk veya kapitalizm eleştirisi böyle gidip bir blogda hediye edilen kramponun markasını söyleyene sataşmakla olmaz.

Gala's dedi ki...

Hayırlı Olsun abi..

Bu arada Forza Adidas :)

steven_stiffler dedi ki...

Güle güle kokut Uğur.

Related Posts with Thumbnails