Galatasaray'ın Kırmızı Forması

Aylar önce Kasım'da çıkacağını duymuştum düz kırmızı formanın ama Store yönetimi lansmanı yılbaşına sarkıtıp bunu alışveriş çılgınlığında değerlendirmek istemişler sanırım, gayet akıllıca bir hareket. Bu sezon çıkan dört formadan sadece beyaz olanı var elimde, bir de bu düz kırmızı formayı koleksiyonuma katacağım. Bilenler bilir, benim en sevdiğim formalardan biri iki sezon önce çıkan düz kırmızı formadır. Bunu da en az onun kadar seveceğim gibi duruyor. Henüz elime alıp incelemedim ama mor formanın kumaşının ve kesim tekniğinin kullanıldığı açık. Mor formada da en beğendiğim özellik kesimi ve kumaşın kalitesiydi zaten, bir taşla iki kuş oldu benim için açıkçası.

Formanın TFF'ye bildirildiğini biliyoruz, acaba Ocak ayındaki kupa maçlarında takımın üstünde görebilir miyiz diye düşünmüyor değilim. En sağlıklı fikri muhtemelen o zaman ediniriz, takımın üstünde nasıl durduğu daha önemli. Uzun yıllardır kendi renklerimizden faydalanmıyorduk formalarda, sadelikle klasik renkleri bir araya getirmek bence iyi bir formül. Her forma muhabbetinde söylediğim gibi hala düz sarı bir forma beklentim var, o da çıkarsa istediklerim tamamlanacak. Galatasaray Formaları blogunda güzel tasarımlar var mesela, düz sarının kullanıldığı, merak edenler bakabilirler...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

9 yorum:

Majesty dedi ki...

Uzun kollusunun olması lazımdı, aralık ayındayız.

Ezgi dedi ki...

2007-2008 sezonundaki kırmızı forma da harikaydı ama yeterince kullanılmadı o dönem. Bu da şahane olmuş, Ülker yazısı kırmızı olduğu için çok sırıtmıyor mor formadaki gibi. Düz sarı da mutlaka düşünülmeli..

Eşref dedi ki...

Bence Fiyatlandırma konusuda tekrar düşünülmeli. İnsanları korsan ürünüe fiyatlarda yönlendiriyor.
Sürümden kazanma düşüncesi artık yerleşmeli.

os dedi ki...

çok şahane olmuş... İsim ve numaranın da sarı renk olmasını diliyorum

mirmak dedi ki...

geçen gün kız arkadaşıma hediye almak için çadıra gittim.
belki abartı diye düşünebilirsiniz ama cidden birşey bulamadım.beğendiğim 2 ürün oldu onlar da oldukça pahalı idi.kız arkadaşımla telefonla konuşurken fiyatları öğrenmek isteyince direkt beni vazgeçirdi.
öncelikle bayanlara göre ürün fazla yok.çok büyük armalı abartılı desenlere sahip ürünler, günlük yaşamda kullanmak bayanlara göre değil.
hatun işe giderken forma giyeceke hali de yok elbette.
ayrıca ürünler o kadar über kaliteli değil.bugün 89 tl verip daha kaliteli ve kullanılacak ürün almak mümkün.

galatasaray madem bu kalitede ürün satıcak o zaman fiyat düşürmeli
sürümden daha fazla kazanır.7

yeni satışa çıkan bu kırmızı formaya da baktım alıcaktım mor formamızı ama ondan da vazgeçirdi kız arkadaşım.

açıkçası onunla benim beklediğim forma daha da koyu, vişnemsi bir forma idi.
umarız o da çıkar.

her ne olursa olsun yine de forma formadı bu formamız da güzel duruyordu mor formanın yanında...

bir çift lafımda çadır için olacak.birçok taraftar gibi beğenmiyorum ben de içerisini.

hem çeşit açısından yetersiz hem de içeride çalışanların size birşey satmaya niyetleri yok gibi hareket ediyorlar.

fiyatların düşmesi lazım...
sürümden çok para kazanır galatasaray.

tamam formamız çok da ucuz olmasın ama insanların hakkaten sene de 3-5 ürün alabileceği makul fiyatları olmalı.

TA dedi ki...

kırmızı renk güzelde bu kırmızı tonu hiç güzel değil.düzgün bir kırmızı olsaymış güzel olurdu.birde çok sade.belirginlik yok.logo olmasa bu galatasaray forması diyemezsin.manu forması gayet orginal.güzelde kırmızı ve kendine has bir siyah şerit koymuşlar.sırıtmamış.bu forma hem kırmızının güzel tonu değil hem de orginalliği yok. bence.

dio dedi ki...

her şeyi eleştirmenin moda olduğu zamanlardayız biliyorum ama gsstorelardaki gelişimi görmemek artniyettir. son senelerde inanılmaz bir gelişim var.

ürün yelpazesi her kesimden insana hitap edecek şekilde genişledi. hala hiç bir şey beğenemiyorsanız sorun store da değil, sizdedir. ayrıca günlük yaşamda kullanılabilecek pek çok ürün var.

kırmızının tonunu beğenmeyen, sade bulan arkadaşlara gülüyorum sadece :) tam anlamıyla süper bir forma.

JCP dedi ki...

bence mor formadan daha güzel bi forma olmuş en azından çevremdeki Galatasaraylı arkadaşlarım için bir anlam,ruh vs. taşıdığını biliyorum...

Emir dedi ki...

dio haklı bundan 5 yıl önce storeların halini bir hatırlayın o zamanlar aldığım pazar malı kalitesinde "en çok kupa kazanan takım" ya da "bir baba hindi.." yazılı tişörtlerim hala duruyor. onu bırak 3 sene falan önce çadır rezaletti hiçbir ürün kalmıyordu bedenler bitiyordu çeşit çok azdı geçen sene biraz hareketlendi ve en son çadır storeun içi resmen konsept bir mağazaya dönüştü ürünler de her zaman bulunabilir hale geldi. evet armalı günlük ürünler her zaman istenen kalitede olmuyor fakat çeşit bence hiç de az değil.

kırmızı formaya gelirsek sadece bağdat caddesinde yüzlerce insanın elinde store torbası gördüm geçen cumartesi ve pazar (yılbaşı alışverişi için son haftasonu). ben de bir kendime bir de kuzenime yılbaşı hediyesi olarak aldım. yani demem odur ki çok iyi zamanda çıkarılmış ve çok iyi satış rakamlarına ulaşabilecek bir forma. ayrıca çok beğendim kırmızı tonu konusunda haklısınız biraz soluk bir renk ama mordan daha çok beğendim sanırım.

Related Posts with Thumbnails