Galatasaray Altyapısı Twitter'da

Türk Telekom Arena'da şans bulamasalar da Twitter'da boy gösteriyorlar. Galatasaray A2 takımının oyuncularından Cem Sultan, Berk Neziroğulları, Berkin Arslan ve Bilal Özhan'ın Twitter'da aktif birer hesapları var. Güngören deplasmanında 5-1 kazanarak artık 1. Grup'u lider tamamlamayı neredeyse garantileyen A2'lerin bu sevinci de twitlere yansımış. Esas gündemleri ise Play Station Network'te çıkan ve hayatlarını derinden etkileyen arıza!

Bu ekibin yanısıra bir de Serkan Kurtuluş'un hesabı var ki takip ettiği 22 kişiden 18'inin karşı cins olmasına pek de şaşırmadık.

Galatasaraylı gençleri takip etmek isterseniz;
Serkan Kurtuluş
Cem Sultan
Berk Neziroğulları
Berkin Arslan
Bilal Özhan

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

3 yorum:

muyek dedi ki...

serkan kurtulus kardesimizin et mi balik mi olduguna karar veremedik vesselam, bir a takimda bir a2 de piyon gibi adam nereye koysan gidiyor :)

Adsız dedi ki...

ÖNCE PC LİONA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ SUNARIM .......
BU SAYFAYI HAZIRLIYAN KARDEŞİME BAŞERILARINI DİLLERİM.
Gelelim konumuza serkan kurtuluş kendisine verilen fırsatları ya degerlendiremedi ya kafası başka yerlerde elinden geleni yaptıgına inanıyorum fakat burada gözden kaçanlar var a2 takımı kimse oradaki isimsizleri söylemiyor ben bahsedeyim biraz cem sultan bakın oynadıgı maçlara kaç tane vae anılın oynadıgı a2 maçlarıını çogu kayıp berk nezir oglu hep sakat emre çolak kaç maç oynamışta kaç maç kazandırmış acaba a2 takımını el fireni şovmeni anılla beraber a takım oyuncusu ya arkadaşlar a2 yi begenmiyorlar o onların sorunu ben isimsizlerden bahsedeyim sinan osmanoglu emrah yolu yusuf onur arıkan caner öztel bu çocukların şakşakcıları yok ondan hep ikinci pilanda kalıyorlar orada bulunan tugay kerimoglu kendi yandaşlarını a2 takımına kazandirmakla yükümlü sanki kovulan semih ne hikmetse a takım oyuncusu oldu aynı zamanda anıl dilaver ve mevkisi olmadıgı halde ısrarla ahmedi başka yerlerde deneyen gene o sen mevkisinde oynatta verimli olup olmadıgını gör çocuklar aklıştıkları yerde oynamadılarmı verimsiz oluyorlar madem öyle yusuf onur arıkanı neden sag bek yokken çagırmıyo bu çocuk ümit millitakımında sag beki tugay onlardan dahmı çok biliyor daha bunalara gelene kadr çokşey var saygılar herkese....İrfan kırmızı

Adsız dedi ki...

Ugur kardeşim geçmiş olsun galatasaray a2 takımını yakından takip eden biri olaraktan fikirlerimizi ancak burada paylaşıyorduk inşallah birdaha olmaz saygılar.....

Related Posts with Thumbnails