Şampiyonlar Liginde Gollü Beraberlikler

Deplasman takımlarının kârlı kapattığı maçlar oldu, çeyrek finallerin ilk gecesinde. Villareal-Arsenal maçında belki tahmin edilebilir bir skordu 1-1 ama kimse Manchester United'ın kendi sahasında Porto'dan 2 gol yiyerek dezavantajlı ayrılacağına ihtimal vermiyordu. Uzun süre 1-1 giden maçı Rooney'in harika topuk pası ve oyuna sonradan giren Tevez'in tek vuruşuyla 2-1'e getirdiklerinde herkes maçın böyle biteceğini düşünmüştü, ben ise 1-1 biterse ikinci maçların keyifli olacağını arkadaşıma söylerken gelen golü şom ağızlılığıma vermiştim. Porto ise işlerinin bitmediğini Mariano Gonzalez'in golüyle gösterdi. Manchester United savunmasından akıl almaz bir hataydı, önde olduğunuz bir maçta son dakikalarda rakibe bu kadar net bir pozisyon veriyorsanız sonuçlarına da katlanacaksınız. Fenerbahçe maçlarında pek de beğenmediğim bir oyuncuydu Gonzalez, kritik anda golü yapmayı başardı Old Trafford'da. Manu'dan deplasmanda alınmış gollü beraberlik deyince aklıma çocukluğumun en güzel anılarından biri olan ilk Şampiyonlar Ligi elemeleri gelmiyor değil hani, ikinci maç da 0-0 biterse senaryo tamamlanacak, şimdiden ikinci maçı merakla bekliyorum.Diğer maçta ise kârlı çıkanlar İngilizlerdi. İstanbul'daki oyunuyla İspanyol basınında fazla beğenilmeyen Senna Villareal'i erken öne geçirse de Arsenal Adebayor'la golü bulup evine 0-0 cepte dönmeyi başarmış. Yazılanlara göre Baros'un Gaziantepspor'a attığı gole benziyormuş Adebayor'un golü,. Fotoğrafta da şık duruyor ama henüz izleme şansı bulamadım. Nihat Kahveci yoktu maçta, onu da not düşelim son olarak.

Yarının programı biraz daha çetin, daha önce de söylediğim gibi iki maçı ayrı günlerde izlemeyi tercih ederdim, olmadı. Değişmeli seyredeceğiz artık net üzerinden. Star spikerlerine de fazla maruz kalmak istemiyorum, o yüzden geç de olsa iyi bir internet yayını kovalamak en iyisi.

21.45 Bayern-Barcelona
21.45 Chelsea-Liverpool

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

4 yorum:

Protanopia dedi ki...

Golü atan Cristian Rodriguez. Lucho Gonzalez değil efendim. Düzeltir iyi günler dilerim.

cikkoleite dedi ki...

Adebayor´un golünün Baros´un golüyle pek ilgisi yok müthis bir gol atmis Adebayor ben acayip begendim.

http://www.youtube.com/watch?v=g-8yeo6CAxQ

pclion dedi ki...

Mariano Gonzalez'i söylüyordum, Lucho'yu değil...

barış dedi ki...

adebayorun golü öyle böyle değil. koşusu, top kontrolü ve kaleye olan uzaklığı barosun golünden çok daha güzel yapmış bu golü.

Related Posts with Thumbnails