Gaziantepspor - Galatasaray || Maç Öncesi

İlk 11'ler belli oldu, Galatasaray'da fazla bir sürpriz yok. Lincoln'ün kadroya alınmamasından sonra çift forvete dönüleceği belliydi, Baros'un partneri ikisi de birbirinden kötü durumda olsa da yerli malı, yurdun malı Ümit Karan'dan yana oldu. Belki ligdeki ilk golünü atar 26. haftada Ümit, belli mi olur!

Ailemizin Amerikan başkanı Barack Obama'nın ziyareti sebebiyle bizim okulun civarındaki yollar kapalıydı, o yüzden beklentilerimden geç ulaşabildim eve. Detaylıca bir 11 analizi yapabilecek zamanım yok, tek söylenebileceğim Galatasaray'ın maçı kazanabilmesi adına tek ümidinin resimdeki adam olduğu. Kewell'la beraber ekstra işler yapmak zorundalar, rakibin de kolayca alt edilecek bir rakip olmadığını düşünürsek.

Ben fazla umutlu değilim maçtan Galatasaray adına, kazanmamız ilk yarıdaki maçta olduğu gibi erken gelen gollerle Gaziantepspor'u bozmakla olabilir, kafamda başka bir kurgu yok şimdilik. Serkan Kurtuluş da ilk 11 dışında, görev mahaline dönmüş büyük kaptan !! Allah bizlere sabır versin, söyleyecek fazla bir şey yok.

GAZİANTEPSPOR: Murat Şahin, Deumi, Bekir, Cesar, İsmail, Mehmet Yozgatlı, Hakan Bayraktar, Zurita, Murat Ceylan, Tabata, Beto

GALATASARAY:
De Sanctis, Sabri, Emre Aşık, Hakan Balta, Volkan, Kewell, Barış, Ayhan, Arda , Baros, Ümit

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails