İBB- Galatasaray: Maç Öncesi - Nihayet !

Bülent hoca kendince en yarışmacı kadroyu çıkarmak adına mevkiilerde yaptığı oynamaların takıma daha fazla zarar verdiğini anlamış olacak ki Volkan Yaman-Hakan Balta ikilisini beraber oynatmaktansa göbekte Semih Kaya'ya nihayet şans vermeye karar verdi, kayıp gözüyle bakabileceğimiz bu sezonda Galatasaray'ın geleceği adına güzel bir gelişme bu. Semih Kaya, Serkan Kurtuluş, Emre Güngör; bu üç oyuncu İBB maçını benim için daha izlenir hale getirmiştir an itibariyle. Umarım çok çok iyi bir maç çıkarırlar bugün ve bir daha kadrodaki yerlerini vermezler.

Hücumda ise bir antikalık yapıp Lincoln'ü yine kenarda oturtabileeğini düşünmüştüm Kaptanın ancak o da Arda'nın yokluğunda tek pozisyon yaratma opsiyonumuzun o olduğunun farkında olacak ki Baros'un arkasında ona görev vermiş. Kadroya gerçekten en ufak bir itirazım yok, ben de olsam bu 11'le çıkardım karşılaşmaya. Geriye tek kalan ise çocukların yüzümüzü kara çıkarmaması.

İBB de gerçekten zor durumda, ciddi bir küme düşme baskısı hissediyorlar ve bu sezon son haftaya kadar bu işten kurtulamayacaklar gibi. Eğer bugün de mağlup olurlarsa Hacettepe ve Kocaelispor'dan sonra en büyük küme düşme adayı olur İBB. Ankaragücü de 3-2 öne geçti bu satırları yazarken, işi gerçekten zor Abdullah hocanın. Kadro kapasitesi olarak Süper Lig seviyesinde görmüyorum ben İBB'yi, buna rağmen Abdullah hocanın takıma etkisiyle pas yaparak soğukkanlı bir biçimde hücuma kalkmayı deneyen bir takım olarak ligde bulunmalarından şikayetçi değildim. Şu futbolu bir şehir takımında oynatmayı başarsa eminim ki iç sahada en az bir 5-10 puan daha alırdı Abdullah hoca.

Heyecanlı bir maç bekliyor bizleri, en azından bireysel olarak izlemekten zevk alacağımı düşündüğüm iki takım var sahada. Maç dönüşü değerlendirmelerimiz her zamanki gibi burda olacak, şimdilik müsadenizle...

İSTANBUL BŞB: Mehmet Ali, Marcin, Efe, Cesario, Zeki, Barbosa, Tjikuzu, Gökhan, Erman, İbrahim, Bebbe

GALATASARAY: Sanctis, Serkan Kurtuluş, Emre Güngör, Semih Kaya, Hakan, Barış, M. Topal, Ayhan, Kewell, Lincoln, Baros

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

4 yorum:

Adsız dedi ki...

hocam kaleci konusunda ne dusunuyorsunuz gelecek sezon neredeyse gidecegini garanti olan sanctis oynamsi dogrumudur

gsemre88 dedi ki...

malesef yine sakatlik...

pclion dedi ki...

Adsız;

De Sanctis sezon boyunca bence elinden geleni yaptı, onun bonservisi için girişim yapmayan bizim yönetim. Adamın bonservisi bizdeyken bosmanla gitmedi ya! (ki bence o zaman bile sonuna kadar verim almaya bakmamız gerekir.) Orkun'la Aykut'a da güvenmiyorum işin aslı, sezon boyunca oynayan kaleciyle devam etmek doğru...

apaç dedi ki...

balon, balon avcı
balon, balon avcı..

(daddy cool melodisiyle)

Related Posts with Thumbnails