Galatasaray FIBA Euro Cup Sampiyonu

Super, harika, muhtesem! Sizin icin soylenebilecek butun kelimeler yetersiz. Dun gece bizleri ekran basinda, bircok arkadasimizi salonda sevince bogan disi aslanlara sonsuz tesekkurler. Orda olmayi cok isterdim ama lanet bir vizeye takildim malesef. Young ve Augustus, insan degilsiniz! Birisi neredeyse her sutunu sayi yapti (belki de hepsini), digeri takimin Kobe Bryant'i zaten. Isil'a, Esra'ya, Yasemin'e hepsini ayri ayri tebrik ediyorum. Isil'in mac sonu konusmasi harikaydi, bu kiz gercek bir Galatasarayli. Kaptan onderliginde futbol takimindan bircok tanidik isim de gelmisti maca, Arda firlamaligiyla sivriliyor her zamanki gibi. Metin Oktay tisortunu giyip gelmis, bir ara mesalemsi bir zimbirti salliyordu.

Mac biter bitmez bunlari yazmayi isterdim ama sagolsun Telekom internetimi kesmis birkac gunlugune, muhtemelen guncelleme hizimi da kesecek bu bir-iki gunlugune. Okuldan falan idare etmeye calisacagiz artik...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

3 yorum:

Nevzat dedi ki...

Bence Arda ile Isil, birbirilerine cok iyi yakisir. Hele birde cocuklari olursa! ûfff kanlari hakikaten sari-kirmizi akar!

çağrı dedi ki...

Her blogda,forumda Arda ile Işıl'ı başgöz etmeye çalışıyorlar.Zorla evlendirecekler,hadi hayırlısı
:)

Unknown dedi ki...

İki gündür gözüm Esra'dan başkasını görmüyor..
Kariyer bir yere kadar..Şevkat bende..

Related Posts with Thumbnails