"Beyler, Ekibi Topluyoruz"

Futbolumuzdaki pis kokuların 90'lar Haliç'i kıvamına gelip burnumuzun direğini rotayı Avrupa'ya kırıp ara verdiğimiz blogla aramızdaki buzları eritmenin vakti. Ucundan memleketi de alakadar eden bir açıklama yapan Rangers'ın teknik patronu Ally McCoist, Carlos Cuellar için Aston Villa'ya yaptıkları teklifin kabul gördüğünü açıklamış. Aslında Avrupa için sıradan bir transfer haberi ancak Cuellar'ın açıklamasının devamı resmi ilginçleştiriyor. "Kenny Miller için de uğraşıyoruz ancak istenen 1 milyon pound çok fazla"

30 yaşındaki Cuellar, 2007/08 sezonunu Rangers'ta geçirmişti. Yani Glasgow ekibinin son gözde başarısı olan UEFA Kupası finali yolculuğunda kadroda bulunuyordu. Hanım dırdırıyla Bursaspor'dan ayrılmayı kafaya koyan Kenny Miller da Celtic formasını giymişliği sebebiyle yaşanan burukluğa karşın hâlâ efsane sayıldığı Rangers'a dönmek için gün sayıyor. Lakin Miller'ı ülke standartlarına göre epey uygun bir paraya alsa da Bursaspor aynı ücretle geri vermek durumunda değil. Elbette ki memnun olduğu golcüsü için bir nebze fazlasını isteyecektir. Rangers bu transferi bitirmek istiyorsa muhtemelen elini cebine atmak durumunda kalacak.

Yakın zamanda Tottenham'ın gerçekleştirdiği bu "Ekibi topluyoruz" operasyonu, şampiyon Rangers'ı geçen yılın ötesine taşıyacak mı, göreceğiz. Son söz bu toplanma olayına yaptığı başarılı vurguyla Kültigin'in olsun.

-Abi, ekibi topluyoruz.
+Biz zaten ekibiz lan, gerizekalı...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails