Tematik Galatasaray Blogları

Türk internet ağının en büyük eksikliklerinden biri görseller. Herhangi bir konuda arama yaptığınızda istediğiniz kalitede bir fotoğraf ya da veri bulmanız çok zor. İnsanlar futbol bloglarına zihinlerinde birçok misyon yüklemiş olabilir ama benim aklımın köşesinde yer eden en önemli konulardan birisi bu görseller. Bu yüzden yarım saatte yazdığım bir yazıya en güzel ve en kaliteli fotoğrafı bulabilmek için yarım saatten fazlasını harcamışlığım vardır. X bir futbolcuyla ilgili yazı yazıyorsam o futbolcuyla ilgili mevcut en iyi fotoğrafları kullanmak isterim ki zaman geçtiğinde o futbolcuyla ilgili sadece yazılı değil görsel de bir kaynak olsun o blog postu.

İşte tam da bu noktada takdir görmesi gereken bir trend ortaya çıktı: Tematik Galatasaray blogları. Her biri kendi alanında uzmanlaşmış bu bloglar bana göre çok önemli bir iş yapıyorlar ve kolay kolay bulamayacağınız birçok materyali internet ağına kazandırıyorlar. Benim blogumun sağ üst köşesinde yer bulan Arsenal-Galatasaray final bileti de bu tip bir çabanın ürünü. Aklıma gelmişken bilmeyenler için bu blogların adreslerini paylaşmak istedim.

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

4 yorum:

Gala's dedi ki...

Bu da var abi;

http://galatasaraykoreografileri.blogspot.com/

henüz tüm koreolar yok ama yükleniyor yavaş yavaş.

Selocan dedi ki...

Bize değer verip paylaştığın için teşekkür ederim. Yardımcı olabiliyorsak az da olsa, ne mutlu bize.

Raşit ŞİMŞEK dedi ki...

Bir kaç gündür Blog'a haber girmemenin nedeni umarım sadece fotograf bulamama sorunudur. Güzel yazılarına devam etmen dileğiyle...

pclion dedi ki...

Raşit, bazen okul fena sıkıştırıyor, mecburen aksıyor blog. Mümkün olduğunca toparlamaya çalışıyorum. :)

Related Posts with Thumbnails