PCLion FC Avrupa Muhabiri: Mustafa Özdemir

Size geçen ay Dünya Kupası'nda Avrupa turu yapmak gibi bir projemiz (Bkz. Futbol Tutkusu, Avrupa Yolcusu) olduğundan, bunu gerçekleştirmek için de sponsor aradığımızdan bahsetmiştik. Bir ay boyunca çalıştık ama projeyi istediğimiz şekilde gerçekleştirecek finansman bulamadık fakat proje başka bir noktaya evrildi. Fa'dan gelen finansman daha önce Interrail yapmış ve tecrübe sahibi olan Mustafa'ya yetiyordu. Biz de Mustafa'yı 'PCLion FC Avrupa muhabiri' olarak tek başına gönderme kararı aldık. Bu sponsorluk işlerinde projenizi yaklaşık 5-6 ay önce sunmak gerekiyor, bizim 1 ay kala yaptığımız sunumu beğenen ve geri dönen Fa'ya, yani Henkel'e teşekkür edeyim öncelikle...

Maçlar oynandığı sırada Fransa, İspanya, İtalya, Almanya, Hollanda gibi ülkelerde bulunacak olan Mustafa, oradaki taraftarlarla konuşacak, maçları izleyecek ve izlenimlerini bize aktaracak. Kah bir bardan, kah bir 'fan zone'dan seslenecek, ne menem bir şey olduğunu bir türlü anlayamadığımız Avrupalı taraftarları bize anlatmaya çalışacak. Siz de bu macerayı yan tarafa koyduğum logoya tıklayarak baştan sona takip etme şansı yakalayacaksınız.

Bu Avrupalılar maçlarda nasıl davranıyorlar? Tepkileri bize benziyor mu, 70'te forvet alıp yerine başka forvet sokunca sövüyor mu, Rooney'in yanına pivot santrfor lazım diyor mu? İspanyollar bu kadar çok hazırlık pası mı olur geyiği yapıyor mu? Bir burada maçları seyrederken Mustafa da blogun Avrupa muhabiri olarak oralardan izlenimlerini paylaşacak. Fotoğraf, video gibi paylaşımlar olacağı gibi Mustafa'nın Twitter hesabından da onun neler yaptığını takip edebileceksiniz.

Güzel ve keyifli bir iş olacağı kesin... İsim hakkını satacak kadar kendini bu projeye adamış arkadaşımız Mustafa da yakında projenin detaylarını, hangi gün nerede olacağını anlatacaktır. Ona yardımcı olmak, onunla beraber o keyfi yaşamak isteyen arkadaşlar da çıkacaktır diye umuyorum. PCLion FC okuyucuları blogun muhabirini orada yalnız bıraktı dedirtmezsiniz inşallah! :))

Camiamıza hayırlı olsun...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

17 yorum:

kutay dedi ki...

sanırım ismi mustafa değil, mustaFA..)?

Sencer Yücel dedi ki...

Hayırlı olsun Uğur. Logo fikri kime ait, süper olmuş :)

SirEvo dedi ki...

Senin de gitmeni isterdim. Neyse, en azından biri faydalanıyor bu olaydan ve bakalım nasıl malzemeler çıkacak buralara. Takipteyiz...

pclion dedi ki...

Hahaha. Evet, MustaFA, sendeyiz. :)

Logo Mustafa'nın arkadaşınındı, Fa'yı 'endüstriyel futbol' ekledi. :)

daddycool dedi ki...

Hadi bakalım mustaFA, arkandayız:)

AbSurDMaN dedi ki...

Hayırlı olsun, keyifle takip edeceğiz.

ozdemirmusta dedi ki...

Hayırlı uğurlu olsun PCLion FC camiasına ;)

Saban dedi ki...

asker gidecek geri gelecek!

scapula dedi ki...

Mustafacım bir de buradan söyleyeyim.

Yolun açık olsun. Merakla takip edeceğiz...

Flying Dutchman dedi ki...

ben de sen geleceksin diye tatil ayarlıyordum kendime masraftan kurtuldum iyi oldu

pclion dedi ki...

Ayağıma geleceksin Dutchman, kurtuluşun yok. Varol Döken ve Noat Samisa da şahitlik edecek. Hesap da sana, artık avro avro ödersin...

skitzo dedi ki...

dear mustafa,

programı yazında haberleşelim yalnız kalmasın daha önce de bahsettiğim gibi aynı günlerde aynı şehirlerde olcaz..biran benden mustafa hayti iyisin.

Beercholic dedi ki...

çok güzel bir proje, çok da zevkli olacağından eminim, yazıları merakla bekliyoruz..

Mahmut Balcı dedi ki...

Bence arkadas M'yi mcdonalds'a, usta'yi da bolulu hasan usta'ya satsin..boylece bu parayla hem ugur hem mustafa hem de ben ucumuz gidelim =))

Tebrik ederim Mustafa, gozum yazilarinda olacak dunya kupasi boyunca..Avrupalinin nabzini tut bakalim, kac atiyomus gorelim..Sen isini bilirsin, firsat buldukca da ecnebi kizlarin futbola ve dunya kupasina nasil yaklastiklarini ogrenir onlari da bizlerle paylasirsin diye umut ediyorum..Umarim yanilmam ;)

ozdemirmusta dedi ki...

Sağolun var olun dostlar iyi dilekleriniz için.. Hayırlısı diyelim, bana blogunu açan Uğur'u utandırmamak için elimden geleni yapıcam :)

Rotaya son bi ince ayar yapıyorum, ardından paylaşıcam, heyecanım çok yüksek!

ygtylmz dedi ki...

Hayırlı olsun. Yazılacakları ve fotoğrafları merakla bekliyoruz. Dünya Kupası Pclionfc Blog'dan takip edilir :)

pnsyn dedi ki...

uğurcum,
seni de o yollarda gormek vardi. olsun 1, 0'dan her zaman iyidir. inşallah son dakika bir sürpriz olur, bir kahraman sponsor çıkar, sen de final maçları mustafa ile birlikte seyredersin.

mustafacim,
taşı sıkar suyunu çıkarırsın sen. çabanı gözlerimle gördüm. adım kadar eminim ki bu sadece başlangıç! yolun açık olsun.

Related Posts with Thumbnails