Tugay Kerimoğlu Görevinde Kalıyor

Araya bir ton ıvır zıvır girdi ama söyleme fırsatı olmadı. Hagi'nin imza töreninin ardından Tugay Kerimoğlu'na sinsice yaklaşıp altyapıdaki görevine devam edip etmeyeceğini sordum. O da altyapı sorumlusu olarak devam edeceğini söyledi. Gazetenin satır aralarına yazmıştım ama genel olarak bu tip bir haber görmedim. Belki farketmeyip merak edenler olur. Özellikle Altyapı-A takım koordinasyonu konusunda bence çok önemli bir detay bu fakat Hagi'nin basın toplantısında söylediği bir şey var ki o da "Öncelikle bugüne bakmak zorundayız." Ben bunu A2 takımdan üst tarafa geçişin devre arasına kadar sınırlı olacağı şeklinde yorumluyorum.

Bir de şu özel haber, çok özel haber, pisilaynın izni olmadan kullanılamaz!!! gibi şeyler yazmak istemişimdir hep, çok heyecanlandım! Kısacası Tugay hoca, altyapının da başında...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

20 yorum:

ek dedi ki...

Yardimci olarak gorevi sadece A2 ile mi kisitli yoksa nasil olur acaba? Basin toplantisinda anladigim kadari ila tam gorevini Hagi belirleyecekti, Romen yardimci gelecekti,ancak kim olacagi daha belli degil gibi...

moist dedi ki...

ben şahsen çok merak ediyodum, ve en çok sinirlendiğim şeylerden biriydi böbürlene böbürlene "altyapıyı tugay'a emanet ettik" denilip 3-4 ay sonra boşverilmesi. ne mutlu ki gerçek öyle değilmiş.

Ögeday dedi ki...

ben dün akşam oyuna girecek diye ümitlenmiştim ama bu da güzel haber.

Sade dedi ki...

fabirkaya bizim lat yapıda nasıl olsa!

Adsız dedi ki...

"O da altyapı sorumlusu olarak da devam edeceğini söyledi."

demek istenen bu mudur, yoksa tugayın a takımı bırakıp altyapıya döneceği mi?

GialloRosso dedi ki...

Tugay Kerimoglu'nun Altyapidaki gorevi tam olarak nedir?

murcasa dedi ki...

hagi'yle oyuna girse Barış Özbek'ten, Misimoviç'ten falan çok daha iyi oynarlardı.
Bir ara maçı bıraktım bunu hayal ettim.
Ouccchh!!
http://murcasa.blogspot.com/2010/10/kadkoy-donusu.html

Ayrıca çok da sevindim, altyapıya ciddi anlamda önem verildiğinin göstergesi olabileceğini düşünüyorum bunun.

pclion dedi ki...

Adsız, zaten yardımcı olacağı kesin, basın toplantısı çıkışında sorduğum iin ayrıca vurgulamadım ama yazının sonunda "Altyapının da başında" demiştim. :)

GialloRosso, altyapı koordinatörü olarak geçiyor yani tüm genç takımlardan sorumlu. Ayrıca A2 takımın başında da antrenmanlara çıkıyor kendisi, bizzat ilgileniyor. Görevi bu.

Tekrar söylemek gerekirse Hagi'nin yardımcılığını yapacak, altyapıdaki görevini de bırakmayacak.

Bella dedi ki...

Altyapida idmanlara cikmayi buyuk ihtimalle birakti ya da birakacak.

pclion dedi ki...

Mantıklı olan o zaten, yoğunluktan dolayı A2'nin her idmanına yetişmesi zor doğal olarak ama altyapı sorumlusu olarak kalacakmış...

Adsız dedi ki...

Anladım kadarıyla Tugay alt yapıya hoca olarak birini atıcak ama hala orayla iletişim içinde olucak

Unknown dedi ki...

Sevindirici bir haber. A2 takımı ve GS altyapısı'nı nerden takip edebiliriz acaba, bir bilgisi olan var mı? Önceden galatasarayantremanları vardı fakat artık aktif değil sanırım.

Bella dedi ki...

@Adsiz, altyapinin hocasi var zaten. Orhan Atik. Tugay'la beraber calistiriyorlardi takimi simdi tek basina devam edecek.

Kerem dedi ki...

Acaba Jan Derks'de Rijkaard ve Neeskens'le ayrılacakmı? Bilginiz var mı?

epsvl dedi ki...

@Kerem

Jan Derks Tugay'ın gelişi ile gitmişti zaten diye biliyorum.

Adsız dedi ki...

Jan Derks geldiğinde Tugay ile birlikte çalışacakları ve zaten İskoçya'dan(ya da İngiltere'den) birbirlerini tanıdıkları açıklanmıştı. Rijkaard gittikten sonra da resmi sitede hâlâ Jan Derks'in ismi geçiyordu.

pclion dedi ki...

Benim bildiğim Jan Derks bir süre daha görevine devam edecekti Tugay geldikten sonra fakat şu an ne durumda, bilmiyorum açıkçası. Aklıma gelse onu da sorardım. Öğrenirsem yazarım burada...

Adsız dedi ki...

bence tugay a2 ve a takımın arasında kalmalı ki hagi istediğinde a2 takımından oyuncu seçebilsin ayrıca galatasaraylılık kültürünü oyunculara aktarabilsin tam olarak a2 takımın havasını bilmemekle beraber önden giden ağbeylerin ne kadar çok etki ettiğine arda çok iyi bi örnek hagi zamanında emreyi yetiştirmişti şimdi elinde başka bi emre var aynı varyasyon serdar eyliklin kewel a emanet edilmesiyle yapılabilir...

UçanTekme dedi ki...

tugay geldiğinde jan derksle devam edileceğini vurgulamıştı, jan derks hala görevinin başında.

yaş grupları takımlarızın tümünün şu ana kadar tek mağlubiyeti var, o da önceki haftadaki a2 takımının baskılı oynadığı ancak 1-0 kaybettiği maç.

Kerem dedi ki...

Suat Kaya hazır D.Bakır'dan ayrılmışken neden düşünülmez alt yapı için.Bence çok iyi olurdu.

Related Posts with Thumbnails