Servet & Emre'nin Sakatlıkları

Bülent Korkmaz takımın başına geldiğinde ilk önce takım hakkındaki görüşlerine ulaşmaya çalıştık. Bunlardan en dikkat çekici olan Meira'nın gereksiz bir transfer olduğu, defans hattında Servet+Emre'lerin yeterli olduğu konusundaki net fikriydi. Tam da bu sırada Zenith'in Meira ilgisi de ayyuka çıkınca Meira'nın transfer olabileceği yolunda genel bir fikir oluşmuştu. Ancak Bülent Korkmaz'ın gelişini tetiklediği kadar bu transferin kaderini de etkileyen bir maç oldu Kocaelispor, Servet de Emre Güngör de uzun süreli sakatlıklar yaşadılar bu maçta.

Bülent hocanın görüşlerini düşününce Emre Aşık'ı rotasyona yazacağımız ilk isim ancak Meira hakkındaki görüşlerinde ısrarcı olup kenara mı çekecek, yoksa üst düzey iki stoperi sakatlandığı için Meira'yı sahada mı tutacak, yoksa satışına izin mi verecek? Kaptan'ın yeni takım düzeninde en merak ettiğim konu bu.

Meira dışında merak ettiğim ise Skibbe tarafından görmezden gelinen Alpaslan-Serkan-Semih üçlüsü. Özellikle Alpaslan ve Serkan'ı rotasyonda 4. alternatif olarak bile görmeyip 13.5 kişiyle takımı götürmeyi çalışması, takımın 4-2-3-1 birikimini çöpe atmayı göze alıp kanatları işlemeyen bir 3-5-2'ye geçmeyi tercih etmesi Skibbe'yi yakmıştı. Hakan Balta'nın, Servet ve Emre'nin sakat olduğu, Sabri'nin eli belinde gezdiği şu dönemde forma bulma şansları var, en azından olmalı. Önümüzdeki 2-3 hafta bu sorularımıza bir cevap getirecektir...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

5 yorum:

aksilaz dedi ki...

Bülent Hoca nasıl bir taktik dizilşle maça çıkacak bende çok merak ediyorum.Meira konusunda satışına izin vermeli.Semih Kaya'ya ve dolayısıyla diğer gençlere pozitif yönde büyük bi katkı olur.Ayrıca ben Semih'in meira kadar hatalı yer duruşu yapacağını sanmıyorum.En azından Kocaeli maçındaki gibi refakat görevi yapmaz.Ayrıca o mevkide Topal ve Hakan gibide alternatifler mevcut.

ezeriko dedi ki...

Bülent Korkmaz'ın transferler hakkında söz sahibi olacağını, hangi oyuncunun gidip hangi oyuncunun kalacağı kararını vereceğini düşünmek çok iyimser bir yorum bence.

pclion dedi ki...

Ezeriko,

Çok iyimser dediklerinin birebir doğru olduğunu biliyorum. Özellikle kadro dışı kalacak oyuncular konusunda Bülent Korkmaz ciddi şekilde etkili olmuştur. Ayrıca Bülent etliye sütlüye karışmayan bir kişilik olmamıştır asla, bunu da ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Bunların dışında iki stoperi uzun süre sakatlanmış bir hocanın transfer dönemi dışında oyuncu satışına karşı çıkma ihtimali gayet de vardır, yönetim de ben satıyorum, sen n'aparsan yap diyemez...

jose dedi ki...

Sevgılı Ugur Galatasaray-Bordeaux macı oncesı bir ön analiz yazısı yazarsan sevındırırsın beni..

pclion dedi ki...

Elimizde yeterli veri yok aslında ama bir şeyler yazacağım yarın, her zamanki gibi...

Related Posts with Thumbnails