Satılık

Rüzgarın oğlu, Hagi'nin veliahtı sağ bek Alper Tezcan 1251. kez söylediğini bu sefer yapmış, UEFA madalyasını satışa çıkarmış. Son teklif 1400 tl, açık arttırmanın bitmesine ise 6 gün süre var. 3-5 ortak bulsam ben de gireceğim şu madalya işine, yeter ki bitsin şu haberler.

Şaka bir yana nerden tutsan elinde kalan tutarsız bir hikayenin kahramanı Alper Tezcan. Sakatlığından önce gelecek vaadeden bir oyuncu olduğu doğrudur, sağ beki alacak gözüyle bakılıyordu o zaman. Ancak sakatlık sonrası hiçbir zaman eskisi gibi olamadı Alper, iyileşme süresi uzadı, düzeldikten sonra oynayamadı. Galatasaray onu bu haline rağmen yollamadı, 3 sene boyunca çeşitli kulüplere kiralık gönderdi, performansı düzelir umudıyla. Alper ise futbola konsantre olup eski performansına dönmeye çabalamak yerine gece hayatına konsantre olmayı tercih etti. Seneler geçmesine rağmen alt liglerde dahi tutunamayınca Galatasaray da kendisiyle sözleşme yenilememiştir, doğruyu da yapmıştır. Galatasaray'ın ne yapmasını bekleniyor, ben de bunu anlayamıyorum. Yıldırım Bosnaspor'da oynayamayan oyuncuyu sırf Galatasaray formasıyla sakatlandı diye ömür boyu sağ beki tapulaması mı gerekiyordu?

Gerçi üst düzeye hasbelkader gelmiş her futbolcuda vardır bu tepki. Zamanın birinde Volkan Kilimci röportajı okumuştum, Volkan orda Fatih Terim yüzünden Galatasaray'dan ayrıldığını, yoksa Taffarel'in yerinde Kopenhag'da Galatasaray'ın kalesini koruyor olacağını söylüyordu. Alper'inki de biraz o hesap...

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

4 yorum:

sembolist dedi ki...

'gece hayatı' detayını bilmiyordum gerçekten.. masumane ve 'gözyaşartıcı' hikaye tonunda gazeteleri süsleyen bu hikayenin çarpıtlıdğını anlamış oldum sayende..Ömür boyu Galatasarayda oynama garantisi istemiş bu arkadaş.. saygılar..

Ögeday Karabulut dedi ki...

Bu adamı gördükçe aklıma Uğur Uçar geliyor, korkuyorum. İkisinin de sağ bek olması tesadüf müdür yoksa o bölgenin laneti mi.

papaz dedi ki...

Ne oldum değil ne olacağım demeli'nin hikayesidir bu öykü, dramatize edilip sunulması sadece habercilik klasiği.

Temur dedi ki...

Alper'i gördükçe aklıma Cem Yılmaz'ın yeşilçam artistleri ile ilgili esprisi geliyor. Sen o filmleri çektin parasını alıp yedin şöhretini yaşadın mı e bana ne o zaman sen geleceğini düşünmemişsin ki.

Related Posts with Thumbnails