Franck Ribery & Panenka Penaltısı

Panenka penaltısı adamı rezil de eder, vezir de! Görüldüğü üzere Ribery'yi baya bir rezil etti geçtiğimiz haftaki Stuttgart maçında. Tamam, bu penaltının hala bir karizması var, halı sahalarda topun başına geçince aklımıza gelen ilk vuruş ama bu kadar üst seviyede bu kadar sık denenirse gider bir kaleci armut toplar gibi yakalar topu. Burda toplayan da Lehmann olmuş, topu yakaladıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi bir an önce topu oyuna sokma çabası ve Ribery'nin yanından geçerken attığı bakışla gerçek karizmayı o yapmış. Hoş, Bayern 2-0 öndeydi, olsun.
Penaltı videosunu kimse vermiş mi, bir saygısızlık olmasın diye ufak çapta bir google araması yaparken borges'in Bayern'in Panenka penaltılarını derlediği Mart 2008 tarihli bir postuna rastladım, ona da link vermeden geçmek olmaz. Ribery de akıllı olsun! Zaten tavuğu da ekmeksiz götürüyormuş terbiyesiz (!)

Bu Yazıyı Paylaş!

Bookmark and Share

8 yorum:

Temur dedi ki...

uğur bey skor 2-0 değildi sanki

pclion dedi ki...

Maç 2-0'dı demek istemiştim, dalgınlıkla maç sonu gibi yazmışım. Doğrusu bu olacak.

Bey'e gerek yok yahu, Uğur yeterli...

Noktalı Virgül dedi ki...

Hadi Ribery yapsın böyle bir şey de, Lehmann'a da yapılmaz ki :) 2006 Dünya Kupası'ndaki Arjantin maçını aklına getirse bile yapmazmış böyle bir şey.

omega dedi ki...

Ribery'den beklenebilecek bir hareket.Bonus adamın penaltısı bu kadar olur. :))

ercan dedi ki...

Uğur içine mi doğduda penaltı yazısı astın :)

Geçmiş olsun ...

steven_stiffler dedi ki...

Son paragrafa ithafen; bir blogda görmüştüm,yorumlamıştım hatta ama ya kaldırmışlar yada ben bulamadım :)

Ribery'nin kaçırması ayrı bir komik.Haz etmem hiç.

Geçmiş olsun bu arada Uğur..

firat selcuk dedi ki...

benim blogda da vardı pazar gunu ekledim ama ribery yazmadıgım icin google aramasında cıkmaması normal olmus..

ben de aynı seyi ararken borges'in postuna denk gelmistim.. penaltı dedigimiz seyi bugun de gorduk ki yumusak bir vurusla degil popescu'nun seaman'a yaptıgı gibi "allah ne verdiyse" diye vurmak en guzeli.. veya baros un yaptıgı gibi havadan ve sert yollamak lazım.. bizimkiler bos kaleye top yuvarlarcasına hafifce dokundu topa bugun.. yazık..

omega dedi ki...

Sert penaltının kralını görmek için Carew'in penaltılarına bakın derim.Adam istediği yere füze misali atıyor penaltıyı :))
Ama zamanında onu kurtaran da oldu.Bi Sakaryaspor maçında Şenol kurtarmıştı sanırım

Related Posts with Thumbnails